Paradise Hotel7. april 2020

”Paradise”-deltager ramt af depression

Det er svært at finde nogen, der ikke på den ene eller anden måde føler sig ramt og påvirket af coronavirussen. Og for ”Paradise Hotel”-baben Anna har krisen resulteret i, at hendes depression er blusset op igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_13.jpg
 Foto: Nent Group/Janus Nielsen

Den veltrænede ”Paradise Hotel”-detalger Anna Seneca har tidligere åbnet op for sine følgere på Instagram om, hvordan hun tilbage i 2016 ar ramt af en depression, og ikke mindst hvordan hun klarede sig ud af det.

Men nu fortæller den 24-årige realitystjerne, at hun altså igen blevet ramt af depression.

- Det er kommet i takt med coronakarantænen, siger hun til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg kan ikke gøre det, jeg plejer eller gerne vil. Alt er ude af mine hænder, så jeg kan ikke planlægge noget. Det har desværre givet mig et tilbagefald, fordi jeg også dengang tillod mig selv at miste kontrollen og være uafhængig af udefrakommende mennesker. De følelser er kommet igen i den her tid, siger hun.

Havde ikke overskud

Det har været svært for Anna selv at se, at den var gal igen. Til trods for at både kæresten Oliver Erngart og veninden Julie Bischoff, der begge er kendte fra denne sæsons ”Paradise Hotel”, har gjort deres for at gøre hende opmærksom på, at den var gal.

- Oliver har været vidne til det hele, og han har længe sagt, at jeg havde brug for hjælp, hvor jeg bare har lukket ørerne, siger hun til Ekstra Bladet.

Men da Anna ikke tog affære selv, så måtte de to i stedet tvinge hende til at kontakte sin læge.

- De har nævnt det for mig et par gange, hvor jeg ikke har taget imod det. Så de nærmest tvang mig til det for et par dage siden, hvor jeg virkelig ramte bunden. Julie sad ved siden af mig, da jeg kontaktede lægen, og nu har jeg en tid efter påske. Hun kan så henvise mig til min gamle psykolog i Roskilde, fortæller hun til Realityportalen.

Sponsoreret indhold