Paradise Hotel19. marts 2009

Paradise-Claudia: Det er pinligt

Deltageren er langtfra tilfreds med at se sig selv på slap line
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/paradise-hotel-2009/claudia2-jpg.jpg

I gårsdagens afsnit af "Paradise Hotel" slap Claudia sin indre djævel løs, og gik all in med sig selv i et heftigt forsøg på at score Jon.

"Først vil jeg gerne prøve at ride dig, for det ved jeg, jeg er god til" og "du skal tage mig op ad væggen" var bare nogle af de vendinger, der fløj ud af den ellers tilbageholdende Claudias mund. Og det var langt ra med begejstring, at deltageren så sig selv gå linen ud på TV-skærmen.

- Det var grænseoverskridende. Virkelig, virkelig grænseoverskridende. Jeg fandt ud af, hvordan jeg er, når jeg er fuld, og det var skræmmende, siger Claudia oven på gårsdagens jagt efter Jons krop.

- Normalt forestiller jeg mig som genert og stille og rolig, når jeg lægger an på en fyr, men i går kunne jeg se, at det er jeg ikke ligefrem. Det var hårdt at se, hvordan jeg pressede Jon.

Det er pinligt

Under opholdet på "Paradise Hotel" følte Claudia, at interessen og flirten med Jon var gensidig. Imens har Jon ofte fortalt kameraerne, at han er småvild med Line Sofie. Det anede Claudia intet om, da hun skruede ekstra op for charmen.

- Det var mærkeligt og pinligt at se. Jeg følte mig lidt dum, da jeg så det, indrømmer den 20-årige deltager.

Charmen virker herhjemme

Det er ikke unormalt, at Claudia går efter det, hun vil have. Hjemme i Danmark tager hun ofte teten, når hun ser noget, hun kan lide.

- Jeg tror, det er mig, der scorer. Når jeg ser en fyr, er det ham, jeg går efter. Jeg går direkte hen og snakker med ham, jeg står ikke og venter på, at han kommer til mig.

- Jeg ved ikke, om jeg har noget specielt scoretrick. Jeg tror bare, jeg smiler meget og holder øjenkontakt lige dét længere, end man normalt gør. Det plejer at virke meget godt, griner brunetten.

Sponsoreret indhold