Paradise Hotel13. april 2016

Paradise-Caroline: Størrelsen gjorde ikke noget

- Jeg var glad for Mathias. Derfor generede det mig ikke, griner Caroline Petersen, som tidligere kritiserede Mathias's udstyr
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/1221_miss_paradise_shoot0566_.jpg
 Foto: TV3

Caroline Petersen er tilbage på "Paradise Hotel" i fuldt flor.

Igen i aftenens afsnit, stod den flotte pige for underholdningen, da hun røg i debat med Christina Maria - og i poolen med Mathias With Jensen.

Den flotte pige fortalte bramfrit, at hun var blevet godt liderlig, og så blev det til sex i adskillige hjørner af vandbassinet.

Også selv om hun tidligere har kritiseret udstyret hos kække Mathias.

-Jeg var lidt glad for Mathias, og derfor generede størrelsen på hans pik mig ikke. Havde der ikke været nogen følelser i det fra min side, så havde jeg ikke været sammen med ham, fortæller Caroline til SE og HØR.

Blondinen kan kun grine af debatten, hvor hun som den eneste indrømmede, at hun ikke vidste, hvad monarki var.

Seerne må have hoppet i sofaen af grin, da først Christina Maria rablede vrøvl af sig i debatten - og drengene efterfølgende kårede hende som den bedste debattør, selv om den 27-årige pige åbenlyst ikke vidste, hvad hun talte om.

De "kloge" drenge er åbenbart stadig så begejstrede for smukke og frække Christina Maria, at Carolines ærlige udmelding ikke gik igennem.

-Hvorfor får jeg også monarki, når de andre piger får sådan noget som brystoperationer og alkohol-problemer. Det ved man da, hvad er. Jeg skulle nok have lyttet lidt mere efter i historietimerne, griner Caroline.

Sponsoreret indhold