Paradise Hotel 8. marts 2016

Paradise-Caroline: Patrick er den lækreste nogensinde

- Han ville sove eller knalde - jeg ville bare snakke, forklarer Caroline Petersen om aftenens senge-halløj med Patrick Brylov

For anden aften i træk løb Caroline Petersen med opmærksomheden i "Paradise Hotel". Først var det fordi, hun fik magt over de andre deltagere. 

- Da jeg hører Rikke sige, at den, som først rækker hånden op får en magt, så er det eneste der går gennem mit hovede bare ordet MAGT. Det kan aldrig være skidt at få en magt, så jeg rækker hånden op med det samme. På daværende tidpunkt aner jeg ikke, at det betyder, at jeg får en ny partner, siger Caroline til SE og HØR og fortsætter:

- Hvis jeg vidste det, inden jeg så, at det var Patrick, ville jeg ikke have rakt hånden op, forklarer Caroline Petersen, som ikke fortryder sin handling, selv om Kasper blev mere end træt af hende.

Den kønne blondine er fuldt ud tilfreds med, at hun fik den tidligere paradiso som partner. 

- Jeg fortryder ikke, at jeg fik Patrick som partner. Han virker super loyal og sød, og når Kasper kalder min handling for fucking dumt,  fortryder jeg bare endnu mindre, siger Caroline, som også ret hurtigt virkede vældig opstemt i det nye selskab med Patrick.

- Patrick er enhver piges drøm. Han er super flot. Ud af alle sæsoner, synes jeg klart, at han er den flotteste, som har været med, siger Caroline. 

På værelset virkede det som om Caroline lagde op til at byde Patrick velkommen på den frække måde, men det var ikke tilfældet, forklarer hun. 

- Jeg ville snakke med Patrick, ikke andet. Han sagde faktisk til mig: "Enten sover vi - ellers knepper vi", og så valgte jeg, at vi skal sove. Jeg ville bare gerne snakke.

Du kan nyde den flotte pige i videoen øverst.

Herunder galleri med de nye paradisoer.

Galleri med årets hold i Paradise Hotel 2016

Sponsoreret indhold