Paradise Hotel10. marts 2016

Paradise-Caroline: Michelle kalder mig en so

Vel hjemme i Danmark fortsætter fighten mellem Caroline og Michelle, som ikke har høje tanker om hinandens opførsel

Tidligere fortalte Michelle til sh.dk, hvordan hun følte sig røvrendt af Caroline, som først kaldte hende billig, men bagefter spillede hendes veninde.

Nu giver Caroline igen.

- Jeg fortrød spørgsmålet lige efter jeg kom hjem, rigtig meget endda. Men så fandt jeg ud af, hvordan Michelles sande jeg var, og hvor led hun selv var mod mig, begynder Caroline Petersen.

Hun fortsætter.

- På vores pressedag står Michelle og siger til Kasper og Patrick, at hun er nøgen i poolen og klar på det hele om aftenen.

- Desværre var kameraerne slukkede, men der blev jeg sur.

- Først kunne hun lide ”Krudte”, og jeg kunne lide Kasper. Lige pludselig skulle hun også kunne lide Kasper, og da Patrick så kommer ind, så også ham.

- Hun prøvede virkelig at få alle fyrene til at kunne lide hende, mener Caroline, og har meget mere skyts i kanonen.

- Michelle har kaldt mig en so herhjemme, og til forpremieren gik hun og svinede mig til foran alle de andre på vej til Dagmar biografen.

- Jeg har intet tilovers for hende. Hun spiller så sindssyg sukkersød i Paradise, og den rolle er hun også blevet castet til.

- Sandheden er, at hun i virkeligheden er enormt tarvelig over for især de folk, hun ikke kan lide.

- Michelle vidste også, at Patrick og Kasper var mine partnere, så det gør mig da skide utryg, at hun skal flirte sådan med dem.

Sponsoreret indhold