Paradise Hotel28. april 2010

Paradise-Candy: ”Hyggelig” sex

Den asiatiske babe er ikke imponeret over årets knaldekonge
Candy har prøvet det, der var bedre
Candy har prøvet det, der var bedre
 Foto: Jacob Ljørring

Da Peter blev bedt om at vurdere Candy på Susan K-skalaen, mente han ikke, at hun kunne måle sig med den blonde brystbombe.

Men det har den mørke skønhed det helt fint med.

- Nu holdt jeg mig nok også lidt tilbage derinde. Jeg ved selv, hvordan jeg rigtigt er. Jeg tager gerne initiativ og min kæreste synes, jeg er fræk. Så det er ok at tabe til Susan K, siger hun til seoghoer.dk.

Læs også: Susan K slår Candy

Og hun giver da også igen. For selvom Peter lægger damerne ned på stribe, var han da heller ikke værd at skrive hjem om.

- Det var da meget hyggeligt. Jeg husker det ikke som noget wauw. Jeg har prøvet det, der var bedre, siger Candy om hyrdetimen med storcharmøren.

Og på spørgsmålet om, hvorvidt de nåede til vejs ende efter hun måtte have timeout på grund af overophedning lyder svaret:

- Ja, det mener jeg. Jeg var meget fuld, så jeg kan ikke rigtigt huske det, men jo det tror jeg.

Læs også: Peter får nam nam igen

Fortryder sex
- Jeg har svært ved at se mig selv i øjnene, siger Candy om sin hede lagengymnastik med Peter.

Inden hun rejse fra Danmark for at deltage i Paradise Hotel, lovede hun nemlig sig selv, at hun ikke ville have sex inde på hotellet.

Men der gik ikke lang tid, før hun faldt for Peters charme. Først rystede hun lidt med hans rumsterstang og i seneste afsnit, gik hun hele vejen og fik en gang dillerbummelum af Ulven.

Læs også: Paradise-Peter: Fik slik i sengen

Men hvis det stod til hende selv, ville hun ønske, at det aldrig var sket.

- Det er sgu lidt hårdt. Jeg ærgrer mig over, at jeg gjorde det, men sket er jo sket, så der er ikke så meget at gøre ved det, siger hun til seoghoer.dk.

Gense Peter og Candys hyrdetime.


Sponsoreret indhold