Paradise Hotel3. januar 2020

"Paradise"-babe lagt for had efter personlig tragedie

"Paradise Hotel"-baben Julie Lieberkind har modtaget en masse grimme beskeder, efter hun mistede sin søster i kort før nytår
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-01-03_kl._19.36.06.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Kort før nytår blev "Paradise Hotel"-baben Julie Lieberkind ramt af en ufattelig tragedie, da hendes storesøster gik bort efter længere tids sygdom.

Men midt i sorgen må reality-deltageren nu forholde sig til en hel del grimme beskeder, som er tikket ind på hendes instagram-profil.

Det skriver Ekstra Bladet.

Årsagen til de mange modbydelige beskeder er, at Julie i forbindelse med nytårsaften havde delt et billede, hvor hun stod i festligt tøj og med en drink i hånden.

Det fik flere til at komme med spydige kommentarer, hvor de blandt andet anfægtede, at Julie ikke burde dele et festligt billede, når det blot var to dage siden, at hendes storesøster er død.

Til Ekstra Bladet fortæller Julie:

- Jeg forstår ærligt talt ikke, hvordan folk kan finde på at skrive sådan. Det chokerer mig virkelig. Det nytter ikke noget at aflyse sine nytårsplaner, fordi man er i dyb sorg. Det gør selvfølgelig ufatteligt ondt på mig, men det er min måde at håndtere det på. Hellere prøve at få det bedste ud af det, frem for at sidde alene derhjemme og være ked af det, siger hun til Ekstra Bladet.

Storesøsteren Patricia havde i flere år lidt af den alvorlige sygdom ALS, der langsomt, men sikkert lammer hele kroppen.

Patricia fik hjertestop lillejuleaften og fik i den forbindelse så lidt ilt til hjernen, at hun sov ind en lille uge senere.

Sponsoreret indhold