Paradise Hotel16. oktober 2016

”Paradise”-babe afslører sit sextal

Christina Maria er træt af de mange fordomme, der er om ”Paradise Hotel”-deltagere, så nu prøver hun at mane nogen af dem til jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ph1221_miss_paradise-shoot_christina_mariapss_stor_0.jpg
 Foto: Private

Der er rigtigt mange fordomme om ”Paradise Hotel”-deltagere, det mener Christina Maria, der vandt titlen som årets Miss Paradise i årets sæson af TV3-programmet.

Men nu forsøger hun at mane en af fordommene til jorden. Hun er nemlig træt af, at folk tror, hun har været sammen med rigtigt mange fyre. Derfor afslører hun nu sit sextal.

- Der er rigtigt mange der tror, at jeg har været sammen med rigtigt mange mennesker, men det har jeg bestemt ikke, jeg har været sammen med 13, fortælle Christina Maria i en ny video på sin blog.

Faktisk så vil hun hellere have lange forhold end engangsknald.

- Jeg har altid haft lange forhold, så jeg er ikke typen, der går ud og har et one-night-stand. Første gang jeg var sammen med en, det var da jeg var 18 år gammel. Det var med min første kæreste, fortæller Christina Maria i videoen.

Derfor mener hun, at folk godt kan pakke fordommene væk, også selvom man har været ”Paradise Hotel”-deltager.

- Så til alle dem der tror, dårligt om dem der har været med, de kan godt tro om, for skindet det bedrager rigtigt meget.

Du kan se videoen med Christina Maria herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Christina Maria vandt årets Miss Paradise-titel. Du kan se alle de lækre billeder fra konkurrencen herunder

Miss Paradise 2016

null

Sponsoreret indhold