Paradise-Amalie: Har kun onaneret med gulerod

Amalie har altså ikke onaneret med hverken en agurk eller banan

Amalie har altså ikke onaneret med hverken en agurk eller banan

Mandag aften faldt snakken blandt pigerne på "Paradise Hotel" på sexlegetøj. Og her beviste Amalie atter engang, at hun bestemt ikke er den generte type.

Læs også: Paradise-Amalie: Ikke mere pille-Pelle

- Jeg har en gang onaneret med en gulerod, som jeg puttede et kondom på. Og jeg har også prøvet med en agurk, grinede Amalie i gårsdagens afsnit.

- Hvorfor ikke en banan - det så jeg en gang i en pornofilm?, spurgte Cecilie.

- Det har jeg også prøvet, men man kan ikke rigtigt. Bananen er for tyk, lød det fra den eksperimenterende deltager.

Alle onanerer

Dagen derpå fortæller Paradise-baben, hvordan det var at se sig selv fortælle, hvordan man tilfredsstiller sig selv, mens en god bid af Danmark kigger med.

- Det var lidt underligt at se, at jeg sad og snakkede om det. Jeg kunne faktisk ikke huske, at jeg havde fortalt om det. Det var faktisk Peter, der ringede til mig og advarede mig om, at jeg sagde det, fortæller Amalie og griner lidt genert og afbryder sig selv:

- Det skal altså lige siges, at jeg kun har gjort det med en gulerod - ikke med de andre to ting. Det må have været en løgn for det har jeg sgu ikke, retter Amalie sig selv.

Læs også: Paradise-Amalie: Overnatter hos ny kendis

Ingen forskel på dildo og gulerod

- Det er lidt pinligt, men det er vel egentligt også meget naturligt. Altså, jeg har ikke så meget jantelov - jeg er meget åben omkring det. Sagen er jo, at alle har prøvet det. Om det så er med en dildo eller en gulerod… der er bare ikke rigtig nogen forskel, fastslår Amalie.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close