Paradise Hotel26. maj 2021

Opløst i gråd: Nicklas er ude af "Paradise Hotel"

Det blev et tårevædet farvel til Nicklas Andreasen, der onsdag måtte slutte sit "Paradise Hotel"-eventyr
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise-hotel-16_607fefb9e61e8.jpeg
 Foto: Janus Nielsen / NENT Group

Onsdagens parceremoni blev en våd omgang for flere af deltagerne.

Tårerne trillede nemlig ned ad kinderne på både Anne P., Nikolaj og Jasmin, da den 20-årige Nicklas Andreasen måtte se sig slået af de andre spillere.

- Jeg blev faktisk virkelig ramt af det. Jeg fik hjertebanken, siger Nicklas til SE og HØR og forklarer, at det især var tanken om at skulle sige farvel til hotellet, der gjorde ham så ked af det.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise-21.png
 Foto: NENT Group

Der blev grædt og grædt og grædt i aftenens afsnit af "Paradise Hotel". (Foto: NENT Group)

- Det gik jo op for mig, at nu skulle jeg hjem, og det var ligesom mig, der skulle ud.

Men det er ikke kun et farvel til de andre spillere og til det lækre hotel, der gjorde Bro-lillebroderen ærgerlig. Nicklas' skæbne blev nemlig i den grad afgjort, da han fejlagtigt besluttede sig for at stille sig bag Jasmin i stedet for Anne P., og det fortryder han i dag.

- Det var også en blanding af, at jeg ikke stolede på mig selv. Jeg skulle bare have stillet mig ved Anne P. Jeg tænkte måske mere på, hvem det var, der betød noget for mig i stedet for bare at tænke på mig selv, siger han og fortsætter:

- Jeg føler, at jeg prioriterede venskaber over spil, og der er jeg udmærket klar over, at nogle af de andre vil være mere egoistiske og tænke på sig selv, men sådan er jeg bare ikke som person, så derfor endte det, som det gjorde.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-05-26_kl._19.08.59.png
 Foto: NENT Group

Nicklas får en farvelkrammer af Anne P. efter aftenens parceremoni. (Foto: NENT Group)

Nicklas fortæller, at han som sådan ikke føler sig snydt, fordi han ganske enkelt ikke spillede spillet godt nok. Til gengæld er han overrasket over, at det var Nikolaj, der endte med at give ham kniven.

- Jeg havde ikke regnet med, at Nikolaj var så sikker på, at det var mig, der skulle ofres, fordi jeg havde det ikke sådan. Og så at han jo skulle blive på bekostning af mig, når han godt vidste, at han manipulerede mig.

Nu hvor Nicklas har sagt farvel til hotellet, føler han selv, at han kan pege på især tre spillere, som, han synes, er stærke spillere i årets "Paradise".

- Jasmin er fucking stærk. Er du sindssyg.. Men så synes jeg også, at Léa og Sinan gør det rigtig, rigtig godt. De har stået meget ude i skyggen, men de har jo været en del af alle magter og dueller, så jeg synes, de er virkelig magtfulde.

Se et klip fra aftenens parceremoni her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold