Oliver og Anna er rygende uenige: - Det var dig!

Siden "Paradise Hotel" for første gang løb over skærmen for over en måned siden, har folk nok godt vidst, at Oliver Erngart og Anna Seneca ville få øje på hinanden derinde.

Det er i hvert fald over et halvt år siden, at de to veltrænede realitydeltagere afslørede, at de var blevet kærester.

Og da det så i slutningen af december kom frem, at de begge var med i den nye sæson af "Paradise Hotel", kunne folk godt lægge to og to sammen.

Indtil i aften har reality-fans så ventet på, at kærligheden skulle bryde ud mellem Oliver og Anna. Men det gjorde den så langt om længe i aftenens afsnit.

Men... det lykkelige par er ikke helt enige om, hvem der lagde op til hvem, da de to paradisoer endte med at have sex i både poolen og på toilettet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Oliver og Anna mødte hinanden på \

Oliver og Anna er et af de hotteste par i reality-verden lige nu (Foto: Søren Lamberth)

- Anna lægger hundrede procent op til mig. Hun havde et godt øje til mig fra starten af. Det var bare fordi, at Casper var der, at hun blev nødt til at holde sig tilbage, konstaterer Oliver i aftenens afsnit af JuicyNews.

Han bliver dog hurtigt irettesat af Anna, som bestemt ikke køber sin kærestes forklaring til Philip May, som har sat de to i stævne i sit badekar.

- Ej, jeg tror den var fifty fifty, når Oliver at rette sit udsagn til, inden han bliver afbrudt af sin mørkhårede kæreste.

- Det var hundrede procent dig, der lagde op til mig, udbryder Anna med et smil på læben.

Og Oliver kan da godt hurtigt se, at det her er en diskussion, som ikke er helt mulig for ham at vinde.

- Ja okay, så siger vi det.

Du kan se hele klippet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close