Paradise Hotel6. januar 2020

Ny "Paradise"-stjerne har deltaget i MGP

En ny sæson af "Paradise Hotel" er lige nu i fuld gang, og på forhånd har værten Rikke Gøransson den mest spændende sæson i mange år
Startcastet i "Paradise Hotel" sæson 16.
Startcastet i "Paradise Hotel" sæson 16.
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Vi er kun tre afsnit inde i den nye sæson af "Paradise Hotel", men allerede nu har deltagerne sat sit aftryk.

Casper og Daniel ser ud til at opbygge en tæt "bromance", mens Anna Seneca i den grad også har gjort sig bemærket.

De tre har sammen med resten af deltagerne i TV3-hittet allerede danset godt og grundigt til musikken på det mexicanske luksushotel.

I de sidste to sæsoner af det populære reality-program har det været hitmageren Bro, som med henholdsvis "Sydpå" og "Døgnrytme" har leveret tonerne til "Paradise Hotel".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171117_tsl_klausuleret_ph_2018_bro_0004.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Med ørehængeren "Sydpå" lavede Bro uden tvivl det største "Paradise"-hit gennem tiderne (Foto: Thomas Laursen)

Men i år har folkene bag "Paradise" altså valgt at tage mikrofonen og kuglepennen fra Bro, da der skulle skrives en ny titelsang til sæson 16 af det populære show.

Her faldt valget i stedet på den mere ukendte Tyrees Tyr, som har skænket os alle med dette års titelsang, der hedder "Prioritet".

Hvis der sidder et par seere derude med et skarpt øje og en god hukommelse, så har de måske bemærket, at man har set Tyrees Tyr på en scene før.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/paradise_hotel_praemiere_192_2sl8543.jpg_0.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Tyrees Tyr optrådte med "Prioritet" til premieren på den nye sæson af "Paradise Hotel". Og det fik de nye paradisoer op af stolene (Foto: Søren Lamberth)

Tilbage i 2015 var Tyrees Tyr - eller Tyrees Peter Nielsen som hans borgerlige navn er - nemlig med i MGP. Og det gjorde han faktisk ret så godt.

Selv om det ikke blev til en sejr, så fik den nu 18-årige rapper stor ros for sin optræden med nummeret "Guldet". Senere blev han da også anerkendt, da han blev hyret ind som fast mand i orkesteret på Sofie Lindes Talkshow.

Udover sin fortid på DR, så har den nye "Paradise"-sangfugl hverken talentet eller hangen til kendislivet fra fremmede. Hans onkel er nemlig hitkunstneren Wafande.

Du kan se Tyrees Tyr optræde til MGP her:

Sponsoreret indhold