Paradise Hotel17. maj 2024

Nu forklarer Viaplay: Rørende årsag bag udskydelse af ”Paradise Hotel” sæson 8

Flere har spekuleret i, hvorfor Viaplay ud af det blå valgte at udskyde genudsendelsen af sæson 8 af ”Paradise Hotel”. Nu giver de selv svaret på Instagram
Viaplay valgte pludseligt at udskyde genudsendelsen af "Paradise Hotel" sæson 8. Nu fortæller streamingtjenensten den rørende årsag til udskyldelsen.
Viaplay valgte pludseligt at udskyde genudsendelsen af "Paradise Hotel" sæson 8. Nu fortæller streamingtjenensten den rørende årsag til udskyldelsen.
 Foto: Thomas Laursen

LÆS OGSÅ: Gravide Rikke Gøransson jubler: Forlovet

Til stor glæde meldte Viaplay ud på Instagram den 7. maj, at sæson 8 af ”Paradise Hotel” ville vende tilbage til streamingplatformen.

Men kort efter måtte de til stor skuffelse meddele, at de ”desværre ikke er helt klar til at vise sæsonen, så den er udskudt”.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en yderligere kommentar fra Viaplay, men de havde ikke mere at tilføje udover det skrevne i opslaget.

Klokken 12.00 fredag landede sæson 8 dog alligevel på Viaplay, og på samme tid har Viaplay afsløret, hvad årsagen har været til udskydelsen.

SE og HØR har været i kontakt med flere af deltagerne i sæsonen, som ikke er blevet kontaktet af Viaplay i forbindelse med processen om at få sæsonen tilbage på skærmen.

Nu viser det sig, at genudsendelsen i stedet skulle cleares med en enkelt af deltagernes familie.

I 2013 døde den dengang 24-årige Tinna Jakobsen af kræft.

Og det har netop været Viaplays ønske at få Tinna Jakobsens families accept, inden sæson 8 blev udgivet.

- I forbindelse med vores planlagte genudsendelse af sæson 8 af Paradise Hotel fra 2012, har det været vigtigt for os at komme i kontakt med Tinna Jakobsens familie og få deres accept af genudsendelsen. Tinna Jakobsen var en af deltagerne i sæson 8, og hun gav et skønt bidrag til en vidunderlig sæson, mange stadig husker i dag.

- Tinna døde af kræft i 2013. Hendes familie har følt, at programmet er helt i Tinnas ånd og glæder sig til at se med. Æret være Tinna Jakobsens minde, skriver Viaplay på Instagram.

Sponsoreret indhold