Paradise Hotel26. januar 2024

Nu er det afgjort: Her er vinderne af "Paradise Hotel" sæson 19

Den ene har virket sikker hele vejen, den anden havde en finger med i spillet. Læs kun videre, hvis du vil vide, hvem der vinder "Paradise Hotel" 19, der med denne sæson vendte tilbage til flere gamle dyder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vinderne af "Paradise Hotel" sæson 19 findes ved afstemning.
 Video: Viaplay Group

Spoileradvarsel! Denne artikel afslører vinderne af "Paradise Hotel" sæson 19.

LÆS OGSÅ: Kastede kugler, chok og tårer: Her er de vildeste finaler og troskabstester i "Paradise Hotel"

Det var med pomp og pragt, at Viaplay med sæson 19 endnu en gang relancerede hele "Paradise Hotel" med flere tidligere deltagere og en dramaknap, der igen er skruet op på 11.

Nu er vinderne fundet.

I finalen stod Vivi Bach og Lucas Buchardt mod Niels "Moster Niller" Laigaard og Emilio Manrique. Da det var op til juryen – der vanen tro består af udstemte paradisoer – ved flertal at afgøre, hvilket par der skulle løbe med sejren, var der ingen tvivl. Overhovedet.

Lucas Buchardt og Vivi Bach høstede samtlige stemmer fra de tidligere deltagere, mens Niels Laigaard og Emilio Manrique stod tilbage uden en eneste støtte.

             Der er ikke et eneste jurymedlem, der vælger at støtte Niels Laigaard og Emilio Manrique i finalen. Lucas Buchardt og Vivi Bach kåres som vindere af "Paradise Hotel" sæson 19. Men programmet er ikke helt slut endnu ...
Der er ikke et eneste jurymedlem, der vælger at støtte Niels Laigaard og Emilio Manrique i finalen. Lucas Buchardt og Vivi Bach kåres som vindere af "Paradise Hotel" sæson 19. Men programmet er ikke helt slut endnu ...
 Foto: Viaplay Group

Men "Paradise Hotel" slutter som bekendt ikke der. For efter finalen, hvor vinderne er fundet, skal parret gennem den ultimative tillidsprøve, når troskabstesten sætter punktum for sæsonen.

Og på god, gammeldags "Paradise Hotel"-manér præsenterede vært Rikke Gøransson et historisk twist, der ikke før er set i en troskabstest i realityprogrammet – og som overrasker både Vivi Bach og Lucas Buchardt.

Læs mere om det her:

Se klippet, hvor Vivi og Lucas vinder "Paradise Hotel" i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold