Paradise Hotel 29. april

Nu er datoen afsløret: Her får den nye "Paradise"-sæson premiere

Endelig kan trofaste “Paradise”-fans ånde lettet op. Den nye version af realityhittet har nemlig snart premiere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ikke mange uger til, at den nye version af “Paradise Hotel” – som nu således har skiftet navn til “Paradise” – ruller over skærmen.

Om en lille måned, den 24. maj, tjekker de nye paradisoer ind i den enorme villa, hvor de alle skal kæmpe om den store pengepræmie på 500.000 kroner.

Garvede realityfans er stensikkert klar over, at den første sæson af “Paradise” umiddelbart bliver væsentlig anderledes, end man tidligere har set på hotellet i Mexico.

Det er nemlig ikke kun programmets navn, der har ændret sig.

Artiklen fortsætter under billedet …

Olivia Salo og Emil Olsen blev nye værter for "Paradise" i 2021.

Olivia Salo og Emil Olsen blev nye værter for "Paradise" i 2021.

(Foto: NENT Group)

Det er anden gang, at Olivia Salo og Emil Olsen er værter på programmet. Foto: NENT Group

Også hele konceptet er lavet om og fornyet – “men på en helt ny og spændende måde, hvor særligt positive værdier og adfærd ses som en stor styrke i spillet”, har Kenneth Kristensen, som er programdirektør hos NENT Group, tidligere udtalt.

Det velkendte hotel er også fortid. Men der er ingen tvivl om, at der i den grad stadig er dømt luksus for alle pengene.

Den nye lokation ligger på den mexicanske riviera mellem Puerto Vallarta og Manzanillo. Og her er der altså både udsigt til havet, sandstrand og massevis af palmer.

Desuden vil der i den nye sæson “Paradise” også være væsentlige ændringer, når det kommer til deltagernes værelser. For mens de tidligere paradisoer har sovet i dobbeltsenge, er værelserne nu udstyret med enkeltsenge, hvor deltagerne, som vi dog kender det, skal bo parvis.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Janus Nielsen/Viaplay)

Sådan ser en del af den nye "Paradise"-lokation ud. Foto: Janus Nielsen/Viaplay

Helt ny type cast?

Noget tyder også på, at vi i den kommende sæson får en helt ny type cast at se.

I hvert har NENT, som står bag “Paradise”, tidligere meldt ud, at “der vil være meget større fokus på deltagerne som helhed og ikke blot deres evne til at være taktiske og “spille spillet”, og vi er gået efter, at alle vores seere får mulighed for at spejle sig i vores cast og de spændende dilemmaer, de bliver kastet ud i.”

Måske så vi allerede de første spadestik til de store forandringer af realityhittet, da der i de to foregående sæsoner af “Paradise Hotel” blev twistet på konceptet, og det således ikke hele tiden var et krav at finde sin paradiso-partner blandt deltagere af det modsatte køn.

I denne sæson fortsætter udviklingen, når det heller ikke længere er et krav at være single for at deltage i programmet.

Den første sæson af “Paradise” har premiere tirsdag den 24. maj på Viaplay.

Se, hvor deltagerne skal bo, i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold