Paradise Hotel19. november 2021

Nora er færdig med Sille: - Det passer fucking ikke

Nok er nok! Nora Tveden Thomsen er træt af beskyldninger fra Sille Nimholm, for de passer ikke, siger hun. Over for SE og HØR skyder hun nu tilbage mod sin tidligere "Paradise"-veninde.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opfattelserne er vidt forskellige hos Nora Tveden Thomsen og Sille Nimholm. De to "Paradise Hotel"-profiler er ikke længere veninder, og de er bestemt ikke enige om, hvad der er op og ned i deres "forhold".

Sille er godt og grundigt træt af at lade som om, at alt er godt mellem hende og Nora, for det er det ikke. Det fortalte hun i et stort interview med SE og HØR tidligere i dag.

Læs hele historien her:

Og her siger Sille nogle ting, som Nora bestemt ikke er enig i. Hun skyder godt og grundigt igen mod sin blonde paradiso-kollega.

- Hun er så god til at have sin fucking Albertslund-attitude, om at man skal snakke ansigt til ansigt, men det kan hun tydeligvis ikke finde ud af selv, siger Nora og fortsætter:

- Jeg har det fint med Sille, og jeg har brugt rigtig mange kræfter på at vise hende herhjemme, at det, der skete med David, ville jeg for alt i verden gerne lave om, men der er ikke noget at gøre ved det nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_saeson_18_pressedag_258_1sl3895_16sep21.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Nora, som siden sin hjemkomst fra "Paradise" har skiftet navn fra Stine til netop Nora, holder sig ikke tilbage, når snakken falder på Sille (Foto: Søren Lamberth)

Sille siger til SE og HØR, at hun har prøvet at forklare Nora, hvor hårdt det er for hende at se David gå bag om ryggen på hende med Nora og kysse i smug. Det har Nora, ifølge Sille, ikke helt været modtagelig over for.

Men spørger man Nora, så er det ikke hele sandheden.

- Det forstår jeg godt, men hvad med ham hun bor med? Det er jo ham, der har været den største lort, så kan hun jo give ham en røvfuld i stedet for at give os det, udbryder Nora og fortsætter:

- Det har jeg ikke overhovedet, så det passer ikke en skid. Jeg tror lidt, at hun er rigtig glad for, at der kommer en masse artikler og opmærksomhed.

Sille Tuder

Generelt har Nora ikke det store til overs for Sille. Hun føler, at det hele går op i opmærksomhed for Albertslund-skønheden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sille_og_stine_-_en_daarlig_veninde.jpg
 (Foto: NENT Group)

På hotellet gik Sille og Noras forhold op og ned, det gør det i den grad også herhjemme (Foto: NENT Group)

- Hvis hun vil sidde og tude over, at hendes nuværende kæreste har kysset alle pigerne på hotellet og været fucking illoyal, og det så skal gå udover enkelte piger, som har været med i et singleprogram, så må hun jo have det på den måde, siger Nora.

Sille er rimelig indstillet på, at hun ikke har tænkt sig at bruge tid på at ses med Nora privat herhjemme. Og den indstilling er gengældt.

- Hun er helt sikkert ikke en, jeg gider bruge min tid på, hvis hun har det sådan med mig, for jeg har ikke gjort hende noget.

Man kunne nok godt forestille sig, at når ens formodede veninde siger sådan nogle ting om en, så rammer det en. Men ordene fra Sille får ikke tårerne til at trille hos Nora.

- Jeg bliver ikke ked af det, jeg bliver mere irriteret. Hun er jo den mest uærlige af os alle, slutter Nora af.

Sponsoreret indhold