Paradise Hotel18. marts 2018

Tidligere paradiso taget for sprit: Mister kørekort og får bøde på 11.000

Den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Mads Bryrup er i retten blevet frakendt sit kørekort, ligesom han har fået en bøde på 11.000 kroner, efter at han blev taget i at køre med sprit og kokain i blodet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_bryrup.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det har kostet den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Mads Bryrup kørekortet og en bøde på 11.000 kroner, at han blev standset af politiet med både sprit og kokain i blodet.

Det skriver Realityportalen.dk, der har fået indsigt i dombogen fra sagen.

Spritdommen blev også omtalt i det aktuelle DR1-program ”Retten indefra”, hvor man netop mødte den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager på anklagebænken.

Her sad han tiltalt for at have overtrådt færdselslovens § 117 om at køre i påvirket tilstand. Da han blev standset af politiet, viste en efterfølgende blodprøve, at Mads Bryrup havde en promille på 1,16. Desuden viste blodprøven, at han havde kokain i blodet over bagatelgrænsen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_bryrup.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mads Bryrup blev kendt som "Gokkesok"-Mads, da han deltog i "Paradise Hotel". Foto: Dan Mariegaard

Igennem hele sagen har Mads Bryrup nægtet sig skyldig i at have kørt bilen – han har hele tiden hævdet, at det var en ven, der førte bilen. Han erkendte dog, at han havde indtaget både stoffer og alkohol.

27. november sidste år blev der afsagt dom i sagen. Her fik han frakendt retten til at køre bil og andre motordrevne køretøjer, hvortil der kræves kørekort, bortset fra lille knallert, i tre år og seks måneder. Desuden fik han en bøde på 11.000 kroner eller en forvandlingsstraf på ti dages fængsel.

Mads Bryrup fortæller til Realityportalen.dk, at han har anket sagen. Det er uvist, hvornår ankesagen skal køre.

Sponsoreret indhold