Paradise Hotel4. august 2020

Millionindtægt: Patrick Brylov har stor succes med firma

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager tjener fedt på at få folk til at tabe sig
https://imgix.seoghoer.dk/michala_kjaer_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Han er forlovet med rigmandsdatteren Michala Kjær, men også hans egen konto bugner.

Patrick Brylov, der deltog i "Paradise Hotel" tilbage i 2015, nyder nemlig stor succes med sit firma Sundt & Sjovt. Det skriver Ekstra Bladet.

Sammen med medstifteren Anton Fabricius sælger de kostplaner og personlig træning, og det har ifølge det første regnskab været et indbringende første leveår.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sundt & Sjovt havde en bruttofortjeneste på 1.728.206 kroner., og en stor del af dette beløb er gået til at udbetale løn til virksomhedens tre ansatte, hvor man må formode, at de to medstiftere udgør to ud af de tre ansatte.

1.603.253 kroner er der blevet udbetalt i løn, hvilket giver en gennemsnitlig månedsløn på 44.534 kroner - hvis de tre ansatte har fået lige meget. Det beløb skal der så betales skat af.

Privat danner Patrick Brylov par med Michala Kjær, der er datter af Christian Kjær og Janni Spies. Parret blev for første gang kædet sammen tilbage i december 2017, men først i maj 2018 bekræftede de deres forhold.

Parret blev forlovet i efteråret 2018, og de viser også jævnligt på deres sociale medier, at de er glade for at træne sammen.

Sponsoreret indhold