Finalechok: Mathias snød Caroline og løb med 450.000 kr.

Paradise Hotel 2016 finaleafsnittet

Årets udgave af ”Paradise Hotel” sluttede med et brag. Braget var lyden af kuglen, som Mathias smed på 450.000 kr. i finalens troskabstest og dermed løb med pengene foran næsen på Caroline, der så chorkeret til i de efterfølgende sekunder.

Du kan se et kæmpe galleri fra finaleafsnittet øverst.

Mathias havde ellers lovet flere gange undervejs, at han selvfølgelig ikke ville smide kuglen, men det var altså bare spil fra galleriet.

Før finalen nåede sin drastiske afslutning var Patrick og Michelle forholdsvis sikre på, at de ville stå i den eftertragtede troskabstest, men Christina Maria og Joaquins jurystemmer gik til Mathias og Caroline. ”Krudte” kunne simpelthen ikke tilgive, at Michelle ikke brugte muligheden for at bytte ham ud med Patrick, som hun tidligere lovede.

Caroline var tydeligvis rystet (Foto: TV3)

Patrick overraskede i angrebsceremonien ved primært at tale sin egen sag. Han lagde da heller ikke skjul på, sin skuffelse over at Michelle ikke fik talt ud med ”Krudte”. Mathias og Caroline håndterede ceremonien bedre end flere af jurymedlemmerne forventede.

Du kan læse meget mere om finalen i løbet af aftenen her på SH.dk

Fredag mellem 11:30 og 12:30 får vi besøg af Caroline, der altså vandt finalen, men kom fra Mexico med nul kroner. Stil hende dit spørgsmål herunder – så svarer hun måske på det.

Se eller gense Mathias smide kuglen i klippet herunder:

Vinderen kåres:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close