Paradise Hotel30. december 2014

Malte fra Paradise Hotel: Jeg har jo en kæreste

… Og så synes Reality-fyren, at hans tilbedere er for unge
Af af
Malthe er vild med musik og spiller. Hør ham fortælle mere om det i videoen.
Malthe er vild med musik og spiller. Hør ham fortælle mere om det i videoen.
 Foto: Dan Mariegaard


Da han i foråret slog sig løs på "Paradise Hotel" i Mexico, manglede 19-årige Malte ikke kvindelige bekendtskaber. Han kyssede med Laura og endte med at være sammen med Nadia, som han også er kæreste med i dag.

Derfor holder Paradise-fyren sig også til en enkelt pige.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

Hør ham fortælle i videoen herunder, hvordan livet har været, efter han var med i programmet og om, hvorfor han synes, det er fedt at være med til at indspille reality-sangen i studiet.

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i Cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne, samtidig med at en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

- Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

LÆS OGSÅ: Se alle vinderne fra sidste år

Danske reality-piger kæmpede om at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Og en succes skal selvfølgelig gentages.

Så drømmer du om at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' på nærmeste hold, så er det nu, at du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.


Sponsoreret indhold