Paradise Hotel27. december 2023

Lucas og Sarah flirter i skjul på ”Paradise Hotel”: I dag er der iskold luft mellem ”Paradisoerne”

Lucas Buchardt langer gevaldigt ud efter Sarah Dohn, som han mener har blandet sig i hans privatliv. Sarah er omvendt uforstående over for beskyldningerne
På "Paradise Hotel" snaver de løs på hinanden i krogene. Men i Danmark er forholdet mellem Lucas Buchardt og Sarah Dohn overhovedet ikke godt.
På "Paradise Hotel" snaver de løs på hinanden i krogene. Men i Danmark er forholdet mellem Lucas Buchardt og Sarah Dohn overhovedet ikke godt.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama på "Paradise Hotel": Lucas Buchardt kysser IGEN på ny pige

De sniger sig væk og snaver i smug.

Både Lucas Buchardt og Sarah Dohn ved godt, at det er lidt farligt at kysse på hinanden, da de begge har en anden på hotellet som er vilde med dem.

Men alligevel gør de det ”forbudte”.

I dag kunne det dog ikke komme på tale, at de skulle kysse på hinanden igen, selvom de tidligere har taget den skridtet videre og bollet.

Lucas fortæller nemlig til SE og HØR at luften er iskold mellem de to.

- Vores forhold er ikke særlig godt, vi snakker overhovedet ikke sammen.

Ifølge ham har Sarah taget sin spillestil med hjem til Danmark, og det er faldet i ekstremt dårlig jord.

- Hun prøvede at blande sig i mit private liv uden for spillet. Jeg ved ikke, om hun keder sig i Aalborg, men hun vil lave drama, og det føles som et personligt angreb ud af det blå. Så jeg har ikke meget tilovers for Sarah.

Beskyldningerne fra Lucas forstår Sarah dog intet af.

Hun var godt klar over, at Lucas ikke følger hende på Instagram længere, men hun troede ikke, at der ligefrem var et problem.

Og så forstår hun intet af Lucas' anklage om, at hun har blandet sig i hans privatliv.

- Jeg aner ikke, hvad han snakker om. Jeg bor i Aalborg, jeg snakker ikke med nogen af dem. Jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle blande mig i hans privatliv. Jeg gør virkelig ikke andet end at passe min egen biks.

- Vi har faktisk haft det okay efter vi er kommet hjem, så jeg synes det er så weird.

Har du taget din spillestil med hjem til Danmark?

- Nej, og hvis jeg så havde, så ville han ikke en gang kunne mærke det, for vi snakker ikke sammen.

- Hvis han oprigtigt mener, at jeg skulle have blandet mig i hans privatliv, så kan han bare sige komme ud og sige, hvad det er. Jeg har ikke noget at skjule. Hvis jeg har trådt på nogen eller stødt nogen, så vil jeg da gerne høre det.

Dameglade Lucas blev for snart en måned siden single, efter han og Rosa Hatting gik fra hinanden.

Hvis nogen skulle tro, at Sarahs angivelige personlige angreb og blanding i Lucas’ privatliv handlede om ham og Rosa, kan de godt tro om igen.

Selvom Sarah ikke ved, hvad det helt præcist skulle handle om understreger hun, at hun i hvert fald ikke har spillet en rolle i ”Paradiso”-bruddet.

Sponsoreret indhold