Paradise Hotel 18. februar 2017

Lir i luften: Nye par i Paradise

Tøjet er ikke på ret længe af gangen i Paradise Hotel, men nogle gange ender det trods alt med kærlighed. Se de nye par her..
Foto: Peter Grosen

Amoriner og begær flyver lavt i Paradise Hotel, hvor partnerne bliver udskiftet hurtigere end badetøjet.

Heldigvis hænger nogle af paradisoerne også lidt tættere sammen i det virkelige liv, når de ikke er på skærmen.

Nye par ser hele tiden dagens lys, og lige før premieren på Paradise Hotel 2017 er ingen undtagelse.

Ulykkesfuglen fra torsdagens snigpremiere på første afsnit i Imperial biografen i København, Philip May, har for eksempel slået elskovs-kløerne i model-baben Simone Hveenegaard Nielsen, som ligeledes er med i den kommende sæson, der begynder på TV3 tirsdag aften.

Valentinsdag blev dagen, hvor parret sprang ud som kærster, afslørede han ved premieren, der desværre endte alle andre steder end i Simones favn.

Charmebøffen lavede nemlig et badutspring fra scenen, og sluttede festen på skadestuen.

Inden nåede Philip dog at udråbe Simone som den eneste ene i hans liv.

Han afslørede også, at det faktisk først var efter en lang og intens jagt, at forholdet tog fart, så de nu tør kalde sig for kærester.

Også Anders V. Sørensen har som tidligere fortalt her på sh.dk fundet sammen med en paradise-babe, nemlig underskønne Michelle Kusk, som i sidste sæson lavede frække ting med  Patrick Brylov.

Michelle var ikke med til snigpremieren, fordi hun skulle fejre sin fødselsdag dagen efter, men Anders afslørede, at parret er vildt forelskede, men foreløbig tager den med ro.

Se parret herunder.

Sponsoreret indhold