Lesbisk "Paradise"-deltager er blevet mor

Foto: Claus Poulsen

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Natascha Cetiner er blevet mor for første gang. 

Hun og konen Anne kunne nemlig byde deres lille søn velkommen til verden i går. 

Det afslører Natascha på Facebook. Her fortæller hun også, hvad den lille ny skal hedde.

- Er gift med den absolut sejeste kvinde på jord! 3 dage med veer og endelig d. 17/7-2017 kan vi byde velkommen til Mattheo Maximillian Vangsø Cetiner, skriver Natascha til sit billede, hvor hun ligger med sin nyfødte søn.

Artiklen fortsætter efter billedet

Natascha fortæller også, hvor stor den lille fyr var, da han kom til verden.

- 4650g og 54 cm lang. Han var alle søvnløse nætter værd og det kommer han også til at være fremover. Vi elsker dig, skriver hun. 

Det var i december sidste år, at Natascha og konen Anne afslørede, at de ventede barn sammen. Den nyhed valgte de også at dele på Facebook.

- I takt med at du bliver ældre, ændrer dine prioriteringer sig. Nætter ude bliver byttet ud med nætter hjemme. Din cirkel bliver mindre. Drama og dét, at feste hver weekend, er bare ikke lige så underholdende mere. Du når til et punkt, hvor det er kvalitet over kvantitet som betyder noget for dig. Det samme med din karriere, dit forhold, dit hjem, din familie og frem for alt, DIG SELV! Du vil have kvalitet nu. Noget som er dit, noget ægte, noget du kan gro, noget du er stolt af, en fremtid, skrev Natascha i sit opslag i december

Familieforøgelsen kommer lidt over et år efter, at parret sagde ja til hinanden ved et storslået bryllup i Hillerød

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close