Paradise Hotel6. juli 2018

Lenny får pladekontrakt: Hør hans første single her

Lenny Pihl har fået en drøm til at gå i opfyldelse med udgivelsen af hans første single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_klausuleret_ph_2018_lenny_0024_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Vinderen af årets "Paradise Hotel", Lenny Pihl, går nu i samme fodspor som flere andre tidligere deltagere i det populære realityprogram.

Han har nemlig fået en pladekontrakt, og han har allerede udgivet sin første single "Mon Cherie".

Sangen er på dansk, og den har netop fået premiere på Spotify.

Du kan høre "Mon Cherie" herunder.

Artiklen fortsætter efter sangen

Det er nok de færreste, der havde set den komme, at Lenny skulle få en pladekontrakt, men ifølge ham selv, så har musikken altid været en drøm.

- Musikken er, hvad jeg elsker nu og altid har gjort, og det er det, jeg laver nu og det bliver taget seriøst. Det er kun de døde fisk som flyder med strømmen, og jeg har altid været i live, fortæller Lenny til Realityportalen.dk.

Det er kun en lille måneds tid siden, at Lenny kunne løbe afsted med alle pengene i årets "Paradise Hotel", da han snød partneren Tine i finalen.

- Det kan man ikke brokke sig over. Det er sgu meget fedt. Jeg håbede, at jeg ville lande i finalen med en, der stolede meget på mig, og så ville jeg slå alle rekorder, foralte Lenny til SE og HØR efter finalen.

Selvom de i løbet af sæsonen havde fremstået som gode venner igen hjemme i Danmark, så blev det dog til et større offentligt skænderi mellem Tine og Lenny, da finalen havde været sendt på TV.

- I sidste ende er følelserne en del mere værd for mig end et fucking spil. Jeg ville ikke kunne leve med mig selv, hvis jeg skulle ødelægge så meget for en anden person, skrev Tine blandt andet efter finalen.

Det fik Lenny til at kalde hende "en lille billig møgso".

Se hele SE og HØRs reportage fra efterfesten ved årets "Paradise Hotel" i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold