Paradise Hotel19. juli 2016

Lækre Julie Carole er igen single

"Paradise Hotel"-baben er igen ledig på kærlighedsmarkedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/juiie3525.jpg
 Foto: TV3

Det overraskede alt og alle, da den frække "Paradise Hotel"-deltager Julie Carole fortalte om forholdet til Frank Clifforth, der var med i årets "X Factor".

Men nu er forholdet slut igen.

Det er ellers ikke mange måneder siden, at det kom frem, at det umage par var blevet kærester. Og de havde også begge opdateret deres Facebook-profiler omkring forholdet.

Men det viste sig måske alligevel at være lidt for umage, da det kom til stykket, i hvert fald så er Frank Clifforth igen noteret som single på Facebook, det skriver Realityportalen.

Da forholdet var helt ny lagde Julie Carole heller ikke skjul på, at hun var ret vild med Frank.

- Jeg så Frank for første gang i X Factor. Ikke at jeg faktisk normalt ser det program, men i år hvor jeg tilfældigvis havde en fredag aften fri og ikke andet på programmet, tændte jeg for DR og så en meget attraktiv skaldet mand på skærmen (NEJ, ikke Blachmann). “Nam” tænkte jeg. Hvis Bruce Willis og Vin Diesel havde fået et barn sammen, så havde det sgu nok været sådan en som ham. Der gik ikke mange sekunder før jeg dernæst opdagede at han oveni var et pisse sødt, varmt, følsomt og kærligt menneske. Kort sagt mere eller mindre en mandlig udgave af mig selv. Og så var jeg li’som solgt, skrev Julie Carole på sin blog.

Du kan se flere lækre billeder af Julie Carole i galleriet her

Galleri: Julie Carole var SE og HØR pige

Sponsoreret indhold