Paradise Hotel25. februar 2009

Kristian fra ”Paradise Hotel”: Jeg var den bedste

Deltageren mener, han kunne have vundet det hele, hvis han ikke var røget ud på en twist
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/paradise-hotel-2009/kristianudeph51-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Tirsdag aften røg Kristian på røv og albuer ud af "Paradise Hotel" på baggrund af en twist, som tog alle deltagere med bukserne nede. Under Ronnies og Pernilles date kom det frem, at dagens parsplit ikke kom til at foregå, som de havde regnet med. Det blev parrene selv, som skulle vælge hvilket par, der skulle splittes, så den nye spiller Abbi kunne få en partner.

Dermed skulle fyren fra det par, som de andre deltagere valgte, forlade hotellet i Mexico med det samme. Parrene pegede på Kristian og Reka, og den vellidte fyr måtte derfor pakke sine kufferter. Det kom dog ikke som det store chok for Kristian, som allerede om dagen havde opgivet håbet.

- Om dagen da Ronnie kom og fortalte, at han havde fredet Benjamin, vidste jeg, at det blev mig. Aftenen før havde jeg haft et kæmpe skænderi med Ronnie, hvor jeg havde sagt, at jeg aldrig ville spille sammen med ham, så det var klart, at han ikke ville vælge Jon frem for mig. Det var måske ikke så heldigt timet, smågriner Kristian, som synes, han fik for lidt tid i spillet.

Brugte tid på at fundere over, hvad der gik galt

- Det gik alt for hurtigt. Jeg følte, at jeg havde godt styr på det taktiske og kom godt ud af det med alle. Min plan kørte på skinner. Jeg følte mig som en af de stærkeste spillere, og jeg tror, jeg kunne have haft en chance for at vinde, hvis jeg havde fået en chance for at blive der, siger Kristian, som efter hjemkomsten har brugt en del tid på at fundere over, hvordan han kunne have tacklet spillet anderledes.

- Jeg har tænkt over, at jeg nok skulle have sagt til Gleager og Jon, at jeg ville stemme på Benjamin, så de også havde sat deres stemmer der. Jeg ville selvfølgelig aldrig stikke Benjamin i ryggen, men i stedet have allieret mig med ham, så vi begge havde stemt på Gleager. På den måde ville der være 2 stemmer på Gleager og 2 på Benjamin, og så havde jeg håbet på, at det ville være op til Abbi at bestemme, hvem der skulle ryge. Ham følte jeg mig tættest på, siger Kristian ærgerligt.

Se alle årets deltagere her


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4a282a65c46c4c129c74e9bc7852adbe.jpg

Sponsoreret indhold