Paradise Hotel1. maj 2020

Køb min mølle: Paradise-vinder sætter hjemmet til salg

Tina Maria Hansen blev landskendt, da hun i 2012 vandt den ottende sæson af det populære realityprogram "Paradise Hotel" på TV3
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-935520.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Siden da har hun blandt andet ernæret sig som blogger og influencer, og undervejs er der blevet tid til at forvandle en gammel mølle fra 1860 til et moderne hjem. Et hjem, der lige er kommet til salg, ifølge Boliga.dk.

Influenceren købte møllen udenfor Hundige ved Købehavn sammen med sin kæreste, Patrick Engbo, i 2016. Dengang gav de 2.795.000 kroner for boligen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-855639.jpg
 All Over

Tina Maria deltog i "Paradise Hotel" tilbage i 2012. Foto: Aller Media DK

De har sidenhen sat de tre etager i stand med alt fra nyt køkken til badeværelse - ifølge salgsmaterialet fra mæglerbutikken Kjeldskov & CO - Greve, der har boligen til salg - og Tina Maria har med jævne mellemrum vist hjemmet frem for sine over 200.000 følgere på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/image001_1.jpg
 Foto: Kjeldskov & Co – Greve

Man fristes til at sige, at det gælder om at være først til mølle... Foto: Kjeldskov & Co – Greve

Lidt over gennemsnittet

I dag - næsten præcis fire år senere - kan du købe den 182 kvadratmeter store bolig med fem værelser for 4.795.000 kroner.

Det svarer til næsten 26.350 kroner pr. kvadratmeter, hvilket er et stykke over den gennemsnitlige kvadratmeterpris, som villaerne i Greve Kommune ellers er udbudt til salg for. Det viser tal fra Boliga.dk.

Husene i forstadskommunen til København er i gennemsnit udbudt til knap 22.000 kroner pr. kvadratmeter - det betyder, at køberne i området skal betale 3,3 milllioner kroner for en gennemsnitlig villa på 150 kvadratmeter.

Tina Maria er ved at lancere en virksomhed, som hun kalder Aurum, der laver specialdesignede glas. Hende og Patrick Engbo har en datter, Olivia, som de fik i 2017.

Se Tina Maria Hansens møllehjem her

Sponsoreret indhold