Paradise Hotel26. marts 2016

Kæmpe galleri med Paradise-Caroline: Jeg synes, jeg er dejlig

Smukke Caroline Petersen var et hit i realityprogrammet og praler gerne med sin smukke krop. Hun hader janteloven. Nyd hende i galleriet øverst

Galleri med Caroline Petersen fra Paradise Hotel

Skønheden har intet imod et lille klask i numsen, men er overrasket over, hvor mange tæsk der er fulgt i kølvandet på hendes optræden i ”Paradise Hotel 2016”.

Her har 18-årige Caroline Petersen straks fra begyndelsen markeret sig som årets vildeste pige med både sjove udtalelser og sex på TV3.

– Jeg siger, hvad jeg tænker, men selv om jeg siger dumme ting, er jeg ikke ubegavet. Jeg er nok middelbegavet, smiler Caroline, som til daglig går på hf.

Det måtte hun udsætte et år for at deltage i ”Paradise Hotel”, men Caroline har bestemt ikke fortrudt.

– Det er min bedste oplevelse, et minde for livet. Og så har jeg fået nye, dejlige venner, smiler Caroline på Hotel Scandic Sydhavnen, hvor hun optræder scenevant foran fotografen.

– Det er megasjovt at prøve. Jeg har tidligere fået taget billeder, men ikke sådan rigtig modelagtigt og uden så meget tøj, griner laberlarven.

Se galleriet med Paradise-baben øverst i artiklen.

Kom med bagom fotoshootet med den selvsikre babe her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Hun hader den kendte danske jantelov, og er er rigtig godt tilfreds med sit udseende.

– Jeg forstår slet ikke, at hvis folk synes, de er grimme eller ikke kan lide noget ved sig selv, så er alle ihh så forstående, men hvis man synes, man er pæn, så bliver man svinet til.

- Jeg vil have lov til at kunne lide mig selv og synes, jeg er pæn og dejlig. Jeg er meget imod janteloven, griner Paradisebaben, som også falder i god smag hos det modsatte køn, men langtfra har været sammen med så mange, som rygterne siger.

– Det må du meget gerne skrive. Det er helt sindssygt, så mange, der spørger, om jeg også har været sammen med den og den, men jeg kender ikke halvdelen. Det er utroligt, hvad folk går og siger. Da vi optog programmet, havde jeg været sammen med syv. Nu er det 11, forklarer Caroline.

Sponsoreret indhold