Jonas efter exit: Jeg fortryder ingenting

Foto: TV3

Årets næstsidste afsnit af "Paradise Hotel" blev også det sidste afsnit for Jonas, der igennem sæsonen er blevet bedømt til at være lidt af en cringe flødefyr

Han fortryder dog ikke selv noget ved sin deltagelse. 

- Jeg fortryder ikke så meget. Det har været en oplevelse, som jeg altid vil have med. Jeg fortryder ikke noget overhovedet. Jeg har gjort de ting, som jeg har gjort, fortæller Jonas til SE og HØR, selvom han dog godt kan se, at han har været lidt cringe til tider. 

- Jeg har været lidt cringe til tider, og jeg har været lidt fløde. Men jeg vidste ikke, at det var så slemt ude fra. Det er lidt ligesom med et forhold. Kærlighed gør blind. Det er lidt det samme her, jeg fik ikke at vide inde på hotellet, at jeg var cringe eller fløde. Jeg har bare opført mig, som jeg nu en gang gør, fortæller han.

Efter hjemkomsten til Danmark har han dog lagt lidt af fløden på hylden, og herhjemme har han da også haft held med damerne.

I dag har han nemlig en kæreste. 

- Efter jeg selv så programmet har jeg bare tænkt ”Okay, Jonas det skal du lige stoppe med”. Det vil jeg gerne selv sige, at jeg har. Det er jo ikke noget, jeg selv kan bekræfte, men jeg synes, at jeg har lavet forandringer. Jeg er blevet klogere, lidt mere moden, fortæller Jonas. 

Se klippet, hvor Jonas bliver sendt hjem, herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

At Jonas måtte forlade programmet lige inden finalen, har han dog en forklaring på. Han tænkte sig nemlig ikke ordentligt om, da han skulle vælge, hvem han syntes, der skulle forlade hotellet.

- Jeg var helt klart selv skyld i det. Jeg havde ikke tænkt mig godt nok om. Jeg var ikke klog nok, og jeg havde ikke tænkt det igennem. Men vi var nået langt i programmet, og jeg var udkørt, og så tænker man ikke rigtigt over de valg, som man træffer, fortæller Jonas. 

Alligevel var han dog overrasket over, at han fik lov til at blive inde på hotellet fra start og næsten helt til slut.

- Jeg var målløs over, at jeg kom så langt. Og så blev drømmen slukket på rekordtid lige pludselig, fortæller Jonas.

Med Jonas ude af hotellet er de to finalepar også på plads. I finalen i morgen står Lenny og Tine overfor Nadja og Isac. 

SE og HØR er selvfølgelig med, når der i morgen aften bliver afholdt finalefest på Frederiksberg. Efter finalen er blevet sendt på TV vil det også være muligt at se SE og HØR's "Paradise Hotel"-talkshow på vores YouTube-kanal. 

Se Jonas og Isac lege "Jeg har aldrig..." i videoen herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close