Paradise Hotel 8. juni 2018

Caroline Petersen: Jeg føler med Tine

Da "Paradise Hotel"-finalen i går rullede over skærmen, var der én, der kunne sætte sig 100 procent i Tines sted. Caroline Petersen blev i 2016 snydt af Mathias, der løb med 450.000 kr.

Når man som deltager i "Paradise Hotel" står i finalen, løber der nok 1000 tanker gennem ens hoved.

Endnu flere tanker - og ikke mindst følelser - må gennemsyre én, hvis den, man står overfor, tager røven på én, smider kuglen og løber med alle pengene.

I går skrev 32-årige Lenny Pihl "Paradise Hotel"-historie, da han løb med hele pengepræmien på 500.000 kr.

Han smed kuglen foran en forbavset og chokeret Tine, der måtte se den partner, hun havde tillid til, snyde hende på det groveste.

Og én, der ved hvordan det er at stå i den situation, er Caroline Petersen.

I 2016 løb hendes partner Mathias With Jensen - som hun endda var forelsket i - med 450.000 kr., og efterfølgende var Caroline ikke bleg for at svine ham til med diverse ukvemsord.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: TV3

Sådan så Caroline Petersen ud, da hendes partner Mathias snød hende i "Paradise Hotel"-finalen i 2016. Foto: TV3

Derfor var der kun sympati og forståelse at møde fra Carolines side, da SE og HØR møder den tidligere "Paradise Hotel"-deltager til "Paradise Hotel"-efterfest.

- Nu har jeg jo selv stået i situationen, og helt ærligt, så har jeg det faktisk rigtig dårlig på Tines vegne, lyder det medfølende fra Caroline.

- Jeg kan 100 procent forstå, hvorfor hun ikke er her i dag, tilføjer Caroline Petersen.

Finalen fra 2016 sidder stadig i hende, indrømmer Caroline:

- På en eller anden måde, føler jeg også lidt, det er mig, fordi jeg netop har stået i situationen. Derfor ville jeg heller ikke se afsnittet (aftenens finale, red.), afslører Caroline.

- Jeg lod med vilje være med at se det, fordi allerede inden jeg kom, så tænkte jeg: "Jeg tror ikke, jeg får det godt af det her". Jeg kan huske situationen, som var det i går. Det er klart, det sidder i én, og det vil det gøre i lang tid, understreger realitystjernen.

Caroline tager dog hatten af for Tine, der ikke smed kuglen over for Lenny.

- Det, at Tine ikke gør det, det viser bare, at hun har hjertet på det rette sted, lyder roserne fra Caroline.

- Vi er alle sammen mennesker. Så kan det godt være, det er et spil, men inderst inde er vi alle sammen mennesker med følelser, slår Caroline fast.

Se denne sæsons deltagere fortælle ALT om dette års "Paradise Hotel":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold