Paradise Hotel1. juli 2021

Jasmin smidt ud af "Paradise": Det så du ikke på TV

Gennem hele sæsonen har Jasmin Victoria haft en finger med i spillet i alt, der er foregået på "Paradise Hotel". Her til aften endte hun dog selv som offeret, men alt ved det overraskende exit blev vist på skærmen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc06887.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Om man kan lide hende eller ej, så kan man ikke nægte, at Jasmin Victoria har været den mest prominente deltager på "Paradise Hotel" i denne sæson.

Ved nærmest hvert et exit fra reality-hittet har hun haft en finger med i spillet, men i dag blev hun taget med bukserne nede.

Det er hun naturligvis skuffet over, men til SE og HØR fortæller hun, at hun havde det hele på fornemmelsen. Man ser det bare ikke på tv.

- Det er overhovedet ikke sjovt, men jeg kunne også bare have tænkt mig om. Jeg havde set den komme, siger Jasmin til SE og HØR og fortsætter:

- Der er mange sync, hvor jeg fortæller, at jeg har en mærkelig fornemmelse. Jeg render rundt og taler med Nikolaj hele dagen, fordi jeg godt kunne mærke, der var noget galt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/abc06456.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Nikolaj Hvidman endte med at skulle vælge mellem Jasmin og Anne Sofie Krab. Til manges chok valgte han sidstnævnte som sin partner (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Nikolaj blev Jasmins bøddel. Men spørger man hende selv, så kunne hun have reddet sig selv ved at stille sig bare enhver af de andre tilbageværende drenge.

- Umiddelbart af alt jeg kan se nu, og også efter vi er kommet hjem til Danmark, så havde de andre drenge valgt mig. Men man kan jo aldrig være sikker, siger Jasmin og fortsætter:

- Det er på tale på dagen, at jeg skulle stille mig ved Jamie. Det er også på kamera, men det er heller ikke kommet med.

Jasmin mener naturligvis selv, at hun havde fortjent at gå hele vejen og vinde "Paradise Hotel", men hun er stadig stolt over at være nået så langt, som hun er.

- Jeg er skuffet, men jeg er stadig stolt over min præstation, når man kan se, hvor mange der ville have mig ud, og det lykkedes dem aldrig rigtigt, slutter hun af.

Sponsoreret indhold