Paradise Hotel2. januar 2017

Se billedet: Højgravid "Paradise"-vinder i frækt lingeri

Med kun fire uge tilbage af sin graviditet har "Paradise Hotel"-vinderen Tina Maria fået taget et flot billede i frækt lingeri
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tina-maria_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Tina Maria, der vandt "Paradise Hotel" i 2012, skal meget snart føde.

Faktisk er der kun fire uger til, at den smukke kvinde har termin.

For at kunne se tilbage på tiden som gravid, har Tina Marie fået taget nogle flotte billeder, som hun har valgt at dele med resten af verden.

- Jeg tænkte at jeg ville vise Jer de her billeder som P tog af mig forleden. Jeg skulle faktisk have taget et preggo shoot den dag, jeg blev indlagt, men fordi jeg jo blev indlagt blev alt sat på standby. Så nu tog P nogle af mig, så jeg i det mindste har nogle, hvis hun nu skulle komme lige om lidt, skriver Tina Maria på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet

For "Paradise"-vinderen og kæresten er det dog svært at tro på, at de lige om lidt bliver forældre til en lille pige.

- Det er vildt at tænke på, at vi i denne måned kan kalde os forældre. Både P og jeg er også ved at være godt utålmodige og jeg går dagligt og mærker efter, om jeg måske er ved at gå igang eller ej, ha ha. Vi glæder os bare så meget til at se hende og kysse en hel masse på hende, skriver Tina Maria på bloggen, og fortæller samtidig, at hun slet ikke er nervøs.

- Så vi glæder os jo til at se, hvordan hun ser ud. Det er egentlig sjovt, for jeg er slet ikke nervøs for fødslen mht smerterne, til gengæld kan jeg godt mærke, at jo tættere jeg kommer nu, jo mere nervøs og spændt bliver jeg på selve fødslen og hvordan den kommer til at gå.

Se flere billeder af Tina Maria i galleriet herunder

Tina Maria fra "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold