Paradise Hotel16. november 2022

Gravid "Paradise"-deltager afslører: Pludselig skred hun fra programmet

20-årige Sara Beyer er netop tjekket ind på resortet i Mexico, og noget tyder på, at trofaste “Paradise”-seere i den grad har drama i vente
Sara er den sidst ankomne paradiso, der sammen med de andre deltagere nu skal kæmpe om vindertitlen og den store pengepræmie på intet mindre end 500.000.
Sara er den sidst ankomne paradiso, der sammen med de andre deltagere nu skal kæmpe om vindertitlen og den store pengepræmie på intet mindre end 500.000.
 Foto: Gregers Overvad

Det er allerede afsløret, at der nu efter optagelserne til den aktuelle sæson af “Paradise” er iskold luft mellem flere af deltagerne – alt sammen som konsekvens af det drama, der finder sted på luksusresortet.

Anden sæson af realityhittet har dog på nuværende tidspunkt blot rullet over skærmen i halvanden uge – og derfor er dramaniveauet da heller ikke skruet helt i vejret endnu.

Noget tyder dog på, at det ikke kun er voldsomt drama mellem deltagerne, som seerne har i vente. I hvert fald fortæller Sara Beyer, som siden hjemkomsten fra Mexico desuden er blevet gravid og venter en lille pige, at hun ofte var ked af det under opholdet på “Paradise”.

– Jeg synes, det er et fedt koncept. Men jeg synes også, at alt i dag handler om, at du skal være speciel for at blive anerkendt. Jeg har ikke noget imod, at man er lidt speciel – det skal ikke lyde forkert. Men jeg føler f.eks., at man skulle være rigtig sårbar for at være derinde og blive accepteret af de andre. Og jeg har måske bare ikke lyst til at vise det på samme måde, forklarer Sara til SE og HØR forud for premieren på den nye “Paradise”-sæson og tilføjer, at hun ofte følte sig meget alene under opholdet i Mexico.

Smutter fra “Paradise”

Den sidst ankomne paradiso forklarer desuden, at deltagerne efter en tur i sync af holdet bag programmet altid bliver spurgt, om de er okay. Og særligt en enkelt gang var Saras respons ikke ligefrem positiv.

– Der har jeg det faktisk ikke så godt – der er jeg rigtig ked af det. Og lige inden jeg skal ind igen (ind på resortet til de andre paradisoer efter sync-optagelse, red.), der har jeg været sindssygt ked af det, og jeg har faktisk ikke lyst til at være på “Paradise”, lyder det ærligt fra Sara, der således forlader realityhittet for en ganske kort bemærkning.

– Jeg går faktisk også helt ud af resortet, fordi jeg har brug for at komme væk fra situationen. Jeg forlader kameraerne, forklarer Sara videre.

Heldigvis bliver Sara hentet tilbage til resortet, men over for SE og HØR løfter hun i den grad sløret for, hvordan det i virkeligheden var for hende at deltage i programmet:

– Jeg synes, det har været hårdt at være dernede. Det er også derfor, jeg har en lidt ambivalent følelse – det var fedt, men også superhårdt.

– Jeg følte mig helt alene. Det var sindssygt hårdt mentalt, forklarer Sara videre og tilføjer, at hele oplevelsen, som hun dog også syntes, var god, også kostede en del tårer efter hjemkomsten fra Mexico.

Du kan se det nyeste afsnit af “Paradise” på Viaplay allerede nu.

Sponsoreret indhold