Paradise Hotel19. marts 2016

Galleri med Paradise-Julie: Smider alt tøjet

Julie Carole, 21, er bestemt ikke genert og indrømmer frækt, at hun tænder på ældre, buttede og behårede mænd

Galleri med Paradise-Julie: Smider alt tøjet

For godt til at være sandt er det heldigvis ikke. Smukke Julie Carole, 21, fra ”Paradise Hotel” elsker at optræde nøgen.
– Allerede de første dage på hotellet var jeg nøgen i poolen. Jeg kan godt lide at overskride grænser, fortæller Julie Carole, der også arbejder som nøgenmodel og flere gange har været SE og HØR-pige. Her fortæller Odense-pigen gerne, at hun hverken er blufærdig eller genert, men faktisk helst går uden tøj.
Singlen beskriver også sig selv som udadvendt, spontan og intelligent. Nøgenhed er én ting, sex er noget helt andet for den flotte model.
– Sex er noget meget intimt mellem to mennesker. Det vil jeg ikke dele med hele Danmark. Det kommer ikke til at ske på hotellet, fortalte hun, før denne sæson af TV3’s realityhit gik i gang. Julie så heller ikke sine favorittyper blandt de mandlige deltagere. – Jeg er til buttede og behårede mænd. Hår på brystet, fuldskæg og gerne oppe i årene, griner Julie, som lige nu har det fint med at være single.
– Jeg har nok bare ikke mødt den rette endnu. Jeg er meget selektiv i forhold til, hvem jeg vælger at være sammen med. Der skal virkelig være den vildeste kemi, før det er noget, jeg vil gå videre med. Jeg nyder friheden, mit eget selskab, mine venner og familiens selskab.

Sponsoreret indhold