Paradise Hotel22. marts 2016

Galleri med Paradise-Julie: Christina Maria er en bombe

Der er ingen varme følelser over for den nye pige på Paradise Hotel 2016, men Julie Carole kan godt hilse på Christina Maria i dag

Galleri med Paradise-Julie: Smider alt tøjet

Vel inde i uge tre bliver der skiftet rundt på deltagerne i Paradise Hotel 2016.

Og det er ikke nemt at være ny, hvis man skal tro den nye Christina Maria Bjerre Olesens beklagelser.

De andre piger er bestemt ikke glade for hende.

- Inde på hotellet er Christina Maria opmærksomhedskrævende og mangler situationsfornemmelse. Hun skal hele tiden høre sig selv og vandrer rundt til alt og alle, så ingen ved, hvor de har hende, og det kan være anstrengende at være for meget sammen med hende. Hun kommer ind på hotellet som en eksplosiv bombe, istedet for at stikke en finger i jorden og fornemme stemningen, menneskerne, følelserne mv. Hun nævner gentagne gange, at hun har det så svært, fordi hun er kommet ind senere, og jeg føler faktisk også, at vi piger prøver at tage hensyn til det, og jeg synes til at starte med, at alle byder hende pænt velkommen, siger Julie Carole til SE og HØR.

Nøgenmodellen fortsætter.

- Christina Maria har bare ingen forståelse for, at mange af os måske er pressede over ting som allerede foregår inde på hotellet, og tolker det derfor som, at vi ikke tager godt imod hende. Da hun så bliver ved med at køre i det, bliver vi piger naturligvis ret irriterede, da det ikke har noget på sig.

- Og der har hun ligesom lagt et grundlag for, at vi ikke bryder os om hende. Ingen kan jo li' at blive klandret for noget, der reelt ikke har noget på sig. Hvis hun udviste lidt mere forståelse og havde lidt mere situationsfornemmelse, og lige skruede en tand ned for den fremtoning, kunne hun helt sikkert komme tættere på os piger. Christina Maria er en sød pige og jeg tror på, at hun inderst inde har et godt hjerte, men hendes opførsel inde på hotellet var for meget for os piger på det tidspunkt af forløbet. Jeg har intet imod Christina Maria og snakker gerne med hende, hvis vi tilfældigvis mødes til premiere og lignende den dag idag. Så ingen hard feelings fra min side. Men inde på hotellet må jeg indrømme, at jeg synes hun var for meget. Om det var en facade fra hendes side, det ved jeg ikke.

Sponsoreret indhold