Paradise Hotel18. marts 2009

Gæt en Paradise-deltager

Denne kiksede teenager voksede sig til en af de hotteste fyre på ”Paradise Hotel”, men hvem er han?
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/paradise-hotel-2009/gaetgleager2-jpg.jpg

Han har stadig briller - de er skiftet ud med et par lidt mere tidssvarende og moderne, men ellers er der ikke meget, der afslører, at denne unge teenager er identisk med en af de mest eftertragtede deltagere i dette års "Paradise Hotel".

Sådan så 27-årige Mads Gleager nemlig ud i omkring 1994. Og det er han så stolt af, at han har valgt at benytte netop det fotografi som profilbillede på sin facebook.

- Jeg tror, jeg var omkring 13 år og på en udflugt med skolen til København. Jeg aner ikke hvem, der har taget det eller lagt det ud på facebook, jeg faldt bare over det, siger Gleager med et grin.

Jeg var åndssvag grim

At han har valgt, at lade det mere end 10 år gamle fotografi byde velkommen til hans profil, er der en meget velovervejet grund til.

- Jeg har valgt at bruge det som profilbillede fordi folk ved godt, hvordan jeg ser ud. Men de ved ikke, at jeg har været åndssvag grim på et tidspunkt, og så synes jeg bare, det er sjovt. Jeg kan ikke klare når folk er alt for selvfede og seriøse på deres profilbilleder, fastslår charmøren.Sponsoreret indhold