Forlader det hele i raseri: Kæmpe "Paradise"-skænderi mellem Sille og Stine

Nogle gange ønsker man bare, at en fest aldrig slutter. Og det er blandt andet derfor, at Sille bliver mere end blot en anelse utilfreds over, at en klassisk ”Paradise”-fest pludselig ender med toastspisning og snak.

Men nogle paradisoer er bare trætte og vil i seng – til Silles store frustration:

- Jeg synes, det er fucking irriterende, at festen er ved at gå i stykker. Det er altid det, der sker. Lige så snart musikken stopper, så skrider folk fra alt og alle og giver en fuck, lyder det fra Sille, der således er mere end almindeligt utilfreds over, at festen er ved vejs ende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

Men det bliver ikke blot ved utilfredsheden. Sille er nemlig også vred over, at ingen andre, som også er ærgerlige over, at festen er slut, kommer på banen med deres mening:

- Det er altid mig, der fucking siger noget, lyder det fra Sille, da Stine beder hende om selv at sige noget til dem, der har lagt sig i hotellets daybed.

Selv om Stine til dels er enig med sin veninde, er hun altså ikke tilfreds med måden, der bliver talt på. Og hun har heller ikke umiddelbart tænkt sig at tage sagen op:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sille, startcast

Sille er sammen med Stine en del af startcastet. Foto: NENT Group.

- Jeg gider ikke gå hen og lægge en fucking sviner for at lave et fucking drama ud af ingenting, lyder det fra Stine, da Sille beder hende sige noget.

Ifølge Sille skal Stine lade være med at blande sig i samtalen, når ikke hun har tænkt sig at gøre noget ved sagen.

- Du kæfter op, Sille, lyder det fra Stine.

Se hele diskussionen, der ender med at Sille stormer i seng, i klippet nedenfor:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close