Fie Laursen misbrugt på datingside

Fie Laursen er træt af, at en fyr har truet med at offentliggøre et billede af hende.

Fie Laursen er træt af, at en fyr har truet med at offentliggøre et billede af hende.

Foto: Mikael Rieck

“Jeg har altid elsket ældre mænd. De får mig til at føle mig mere sikker, og seksuelt har jeg altid været tiltrukket af ældre mænd.”

Sådan står der blandt andet i profilteksten til profilen fiahfiah på datingsitet seekingarrengement.com. Profilen ser ud til at tilhøre blogger og tidligere Paradise Hotel-deltager Fie Laursen, men profilen er falsk fastslår hovedpersonen overfor SE og HØR.

- Der er mange der laver fake profiler af mig, selv på Facebook er der over 100. Datingprofiler er nyt og noget vi griner lidt af herhjemme. Min mor har adgang til min mail, da hun er med til at styre mit arbejde og tit har hun sms'et mig "ny dating profil?" fordi de tilmelder min e-mail for at irritere mig. Jeg vidste dog kun det var danske sites, ikke udenlandske. Folk gør alt for at irritere mig, såsom at lave fake profiler og sende just-eat pizzaer til mit hjem. Det er alt, siger Fie Laursen til SE og HØR.

På den falske profil er der ni billeder af Fie Laursen. Og man kan se, at profilen blev oprettet 20. oktober 2014. Den unge blogger vil nu tage kontakt til sitet for at få lukket profilen.

- Jeg plejer at kontakte siderne. Det har jeg gjort før på sider, der har haft falske profiler af mig. Så må vi håbe det bliver slettet - det ville være klamt at støde på en gammel mand en dag, som havde set en profil, siger Fie Laursen.

Ifølge profilen er brugeren "fiahfiah" både interesseret i mænd og kvinder. Forventningerne til partnerens økonomi er høje, men det skal ikke være en menneskelig hæveautomat . 

Den kendte blogger er ikke den eneste, danske kendis der er blevet misbrugt på nettet. Billeder af popdronningen Medina er blevet misbrugt i forbindelse med online slankereklamer 

Du kan se et screenshot af den falske profil herunder:

Her er hele profilteksten oversat til dansk: 

Om mig
Nå, men. Hvem er jeg? Ikke sikker på, hvordan jeg skriver en profiltekst som den her, eftersom jeg er meget ny. Hvordan startede det her for mig? Ikke som de fleste piger. Jeg voksede ikke op i fattigdom, faktisk har jeg altid været forkælet og som niårig hang min første chanel på min skulder.

Jeg mødte en mand sidste år, blev for elsket og det hele skete så hurtigt mellem os. Han inviterede mig ud og rejse i Europa med ham, han forkælede mig med shoppeture, middage og eventyrer. Og hans opmærksomhed. Hans kærlighed. Da vi stoppede med at date, indså jeg at jeg ikke kunne gå tilbage til den almindelige gymnasiefyr. Jeg havde brug for en fyr, der kunne give mig denne her form for kærlighed. Eventyrer.

Uden at lyde uforskammet vil jeg ikke sammenligne mig selv med de andre piger her på sitet, for jeg har styr på mit liv, en professionel karriere med sociale medier og blogs og jeg driver min egen forretning. Jeg har mål og en plan for mit liv, så jeg leder SLET IKKE efter en mand, der er en menneskelig hæveautomat. Hvis jeg er noget for dig, er du velkommen til at skrive til mig, og så kan vi finde ud af hvad vi så gør. Forkælet, men nede på jorden og kærlig. Jeg har åbenbart en australsk accent. Det er i hvert fald, det alle siger. Jeg er afhængig af chanel og håbløs romantiker. Jeg har altid elsket ældre mænd. De får mig til at føle mig mere sikker, og seksuelt har jeg altid været tiltrukket af ældre mænd. Jeg er egentlig ikke til sixpacs Jeg er til fyre med en normal krop, og lidt større. Lol. Jeg ved, at jeg er lidt mærkelig.

Det leder jeg efter
Jeg leder efter kærlighed og selvfølgelig økonomisk støtte. Jeg er åben overfor forskellige typer forhold, så lad mig høre hvad du kunne tænke dig. Jeg håber, at dette site vil føre mig sammen med min sande sjæleven. Én jeg med tiden kan skabe et liv med. Men indtil da vil jeg se, hvilke andre eventyrer dette site kan bringe mig på. Glæder mig til at lære jer alle at kende. Bare skriv til mig! Jeg bidder ikke… Medmindre du er til det ;)

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close