Få uger efter brud: "Paradise"-Mike har fået en ny kæreste

Mike Jørgensen

Mike Jørgensen

Foto: TV3

Det er kun fire uger siden, at "Paradise Hotel"-fyren Mike Jørgensen kunne fortælle, at han var gået fra kæresten Cecilie, som han havde været sammen med i flere år.

Bruddet var sket få uger tidligere. 

Nu har Mike dog allerede haft held i kærlighedsrouletten igen. Han er nemlig blevet kæreste med 21-årige Freja. Dermed nåede Mike ikke at være single i mange uger.

- Det gik sgu lidt stærkt. Det gik faktisk stærkere, end jeg havde forventet selv, det vil jeg sige, fortæller Mike til SE og HØR. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Mike sammen med kæresten Freja. (Foto: Privat)

Mike ser dog ikke noget problem i, at han er kommet sig så hurtigt over bruddet fra ekskæresten. 

Han og Freja har nemlig mange ting til fælles, og så kendte de til hinanden i forvejen, da de tidligere har været på den samme arbejdsplads.

- Når man er meget ens på mange punkter, er det svært ikke at gøre noget ved det, fortæller Mike og fortsætter:

- Hun behandlede mig godt og var pissesød overfor mig. Og så var vi jo sammen hele tiden, og vi lavede nogle gode ting sammen. Når man er sammen hele tiden, og man gerne vil de samme ting, så var det nemt at aftale, at man var kærester.

Samtidig afviser han, at han skulle have været sin tidligere kæreste utro. 

- Jeg kan godt forstå at folk tænker, at det er gået sindssygt hurtigt. Men folk tror jo, at jeg har skrevet med hende her, imens jeg var sammen med min ekskæreste. Men jeg er først begyndt at skrive med hende, efter jeg var gået fra min kæreste, slår Mike fast. 

- Det er først efter, at jeg er blevet single, at vi er begyndt at have kontakt. Jeg er sgu ikke sådan en fyr, der skriver med andre piger, når jeg har en kæreste, fortæller Mike yderligere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Mike sammen med kæresten Freja. (Foto: Privat) 

Den 20-årige "Paradise"-fyr er heller ikke bange for, at det er gået for stærkt med det nye forhold. 

- Vi er blevet kærester nu, og nu tager vi en dag ad gangen. Men jeg tror sgu ikke, at det er gået for stærkt. Og hvis det er, er det jo noget man snakker om. Man kan jo ikke gøre så meget andet end at tale om tingene.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close