Paradise Hotel21. november 2022

Efter voldsomme ”Robinson”-svinere: Nu reagerer Lukas

Det gik ikke ligefrem stille for sig, da ugens udgave af ”Robinson Ekspeditionen” rullede over skærmen
Lukas måtte forlade ekspeditionen blot seks dage før den store "Robinson"-finale.
Lukas måtte forlade ekspeditionen blot seks dage før den store "Robinson"-finale.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Beskyldninger om egoisme og manglende værdighed til at være en del af ekspeditionen var blot nogle af de ting, der pludselig fandt vej ind i afsnit 11 af ”Robinson Ekspeditionen”.

Her blev Lukas stemt ud af sine holdkammerater, og efterfølgende blev der heftigt diskuteret, hvorvidt han overhovedet var værdig i årets ekspedition.

Men det var, som om en del af diskussionen pludselig blev ret så personlig. Noget ”Robinson”-deltageren Emil da også direkte meldte ud:

- Jeg håber, Lukas kan tage det som en mand. Men jeg tænker, han skal tage det lidt mere personligt end bare at blive udspillet, lød det.

Herefter forklarede Emil videre, hvordan han til en begyndelse så Lukas som en vinder, men at der ikke gik mange dage, før han tænkte det stikmodsatte - og at Lukas således slet ikke er værdig til at snuppe ”Robinson”-sejren og den store pengepræmie på intet mindre end 250.000 kroner:

Der er ingen tvivl om, at de mange beskyldninger kommer bag på Lukas.
Der er ingen tvivl om, at de mange beskyldninger kommer bag på Lukas.
 Foto: Viaplay Group

- Du er den allermindst værdige af os otte, der sidder her, proklamerer Emil, der samtidig påstår, at han ”har hørt nogle rigtig, rigtig ubehagelige ting” om sin ”Robinson”-kollega.

Og det er således noget, som Naja efterfølgende sætter ord på, da hun forklarer, hvordan Lukas på ”De udstødtes ø” f.eks. på et tidspunkt spurgte, om han ved aftensmåltidet måtte få flere snegle end hende.

En handling, som årets yngste deltager desuden kalder egoistisk.

Lukas i chok

Der er ingen tvivl om, at Lukas virker mere end blot en anelse forbavset over de ord, han seks dage før ”Robinson”-finalen hører fra sine holdkammerater.

- Det var meget overvældende på tidspunktet. Det kom som et chok - jeg havde overhovedet ikke regnet med at få sådan en smøre fra nogen af dem. Jeg troede, vi havde overhånden, og at vi endelig kunne smide nogle af hold Syd-folkene ud. Så det at jeg røg ud og fik at vide, at jeg er et dårligt menneske, det gjorde da selvfølgelig ondt, forklarer Lukas til SE og HØR.

Den nu tidligere ”Robinson Ekspeditionen”-deltager havde ikke umiddelbart meget at sige, mens beskyldningerne røg gennem luften. Og til SE og HØR forklarer han da også, hvordan han undervejs forsøgte ”at være et større menneske”:

- Jeg prøvede bare at håndtere det, så godt jeg kunne. Jeg kan ikke stå til ansvar for, hvad andre mennesker siger – jeg kan kun stå til ansvar for, hvad jeg selv siger. Jeg ved, hvordan jeg er som person, lyder det fra Lukas.

- Han (Emil, red.) siger, at jeg efter tre bekendtskabsdage troede, at jeg kunne komme ind på livet af ham – og så gik der fire bekendtskabsdage, så skal jeg ud på ”De udstødtes ø”.

- Så det er måske lidt dobbeltmoralsk at sige, at jeg skal tage det personligt, for nu lyder det da, som om Emil kender mig. Og det er måske også derfor, det ikke gør så ondt – for jeg ved, at Emil ikke kender mig, forklarer Lukas videre.

Til gengæld rammer Naja og Brians ord:

- Jeg har brugt meget tid sammen med dem, fortæller den nu udstemte "Robinson"-deltager og understreger, at det naturligvis aldrig er rart at blive kaldt ”tålt”, som var det ord, ”Robinson”-kollegaen Brian brugte om ham.

Alt tydede på, at Naja og Brian ville gå efter at stemme en af Sydfolkene i ekspeditionen ud. Men sådan gik det ikke.
Alt tydede på, at Naja og Brian ville gå efter at stemme en af Sydfolkene i ekspeditionen ud. Men sådan gik det ikke.
 Foto: Viaplay Group

Lukas forklarer, at han ikke længere taler med Emil, og at også kontakten til Naja og Brian er sparsom:

- Det har da sat sine spor. Man stoler jo på hinanden derude, så det er klart, at man bliver påvirket af det.

- Men man skal ikke græde over spildt mælk, sådan har jeg det lidt. Jeg kan ikke ændre på noget, så der er ingen grund til at gå og være bitter over det, lyder det fra Lukas, der samtidig afslører, at han ønsker, at ”Robinson”-kollegaen Mie løber med sejren.

SE og HØR har rakt ud til Emil, der ikke ønsker at kommentere på den konkrete episode i programmet.

Sponsoreret indhold