Paradise Hotel7. oktober 2022

Efter flyttekaos: Venskabet er slut mellem Nora Tveden Thomsen og Zilas Gregersen

Det hele skulle ellers være så godt, da de to paradisoer i slutningen af august planlagde at flytte sammen
Venskabet mellem Nora og Zilas kunne ikke holde til kovending og flyttekaos.
Venskabet mellem Nora og Zilas kunne ikke holde til kovending og flyttekaos.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Knap var dette års “Paradise”-vinder Zilas Gregersen og Nora Tveden Thomsen blevet roomies, før de to flyttede hver til sit. Planen var ellers, at Zilas skulle flytte ind i Noras lejlighed i Sydhavnen i København efter hendes brud fra “Paradise Hotel”-kæresten Andreas, men sådan gik det ikke.

Efter få dage med samme adresse meddelte Nora, at hun og Andreas havde genfundet kærligheden, og at hun således ville flytte hjem til ham i Roskilde. Det fik Zilas til straks at søge efter en ny roomie – men efter ganske få dage flyttede også han fra lejligheden i Sydhavnen.

Noget tyder nu på, at venskabet mellem de to paradisoer ikke har kunne overleve Noras Tveden Thomsens kæmpe kovending:

– For at gøre en lang historie kort så havde Nora og jeg nogle uoverensstemmelser, og Nora viste sig ikke at være helt den person, som jeg troede, hun var, fortæller Zilas Gregersen i en såkaldt spørgerunde på Instagram.

– Og nu er vi ligesom bare blevet enige om, at det er bedst, hvis vi bare fortsætter hver vores liv i hver vores retning – og det er helt fint.

Pludselig gik det galt

I løbet sommeren optrådte de to paradisoer flittigt på hinandens Instagram-profiler. Men efter flyttekaosset i slutningen af august har der ikke været det mindste tegn på venskab at spore mellem de to.

Allerede kort efter Zilas udmelding om også at flytte fra lejligheden i Sydhavnen var der da umiddelbart heller ingen tvivl om, at han var særdeles utilfreds med situationen:

– I mandags kom Nora og fortalte mig, lidt ud af ingenting, at hun havde fundet sammen med Andreas igen, og at hun simpelthen flyttede ud af den lejlighed, vi skulle flytte sammen i, lød det fra Zilas.

Herefter forklarede årets “Paradise”-vinder, at det hele var aldeles stressende, og at hans situation pludselig var økonomisk ustabil. Efterfølgende fandt Zilas dog en midlertidig boligløsning i en lejlighed på Vesterbro i København.

Sponsoreret indhold