Paradise Hotel 1. april 2020

Drama på "Paradise Hotel": Sarah stikker Silke i ryggen

De skulle forestille at være bedste veninder, men alligevel vælger Sarah Dohn at stikke Silke Kristensen i ryggen i aftenens afsnit af "Paradise Hotel"

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" vælger Sarah Dohn at gå bag om ryggen på sin såkaldt bedste veninde på hotellet, Silke Kristensen.

Udsigten til 500.000 kr. og en titel som vinder af "Paradise Hotel" kan få folk til lyve og bedrage selv deres tætteste. Det har vi set gennem samtlige sæsoner.

Og det er lige præcis det, Sarah gør i aftenens afsnit, hvor hun får stillet sig en ganske svær opgave.

- Sarah, du klarede ikke din opgave og er derfor i fare. Du skal nu vælge en anden gæst, som du skal i piratduel imod. En af jer skal senere gå planken ud og forlade hotellet, står der i brevet til Sarah.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Sarah og Silke er enormt tætte på "Paradise Hotel" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Herefter har Sarah frit valg på stort set alle hylder i forhold til, hvem hun vil i piratduel med. Hun kan dog ikke vælge Marco.

- Det er overhovedet ikke svært for mig at finde ud af, hvem jeg skal have med i fare, siger Aalborg-pigen i programmet og fortsætter:

- Det er mega nederen at stå med sådan en beslutning, men jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, så jeg vælger dig, Silke.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Sarah vælger at udfordre Silke til en piratduel (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Hvem der ender med at vinde den spændende piratduel, må vi vente med at finde ud til klokken 16.00, hvor det nye afsnit af "Paradise Hotel" bliver gjort tilgængeligt på Viaplay og Viafree.

Du kan se Sarah stikke Silke i ryggen her:

Sponsoreret indhold