Paradise Hotel 22. september 2021

Det så du ikke i "Paradise Hotel": Stine fik angstanfald midt i morgenmaden

Onsdagens afsnit af ”Paradise Hotel” byder i den grad på afsløringer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 18. sæson af ”Paradise Hotel” er for alvor skudt i gang, og allerede i andet afsnit, ved morgenmaden, afslører 27-årige Chris en hemmelighed:

Chris er nemlig født som pige, men har senere skiftet køn.

Men faktisk er det ikke kun Chris' hemmelighed, der bliver afsløret ved morgenmaden. Også Stine, som efter hjemkomsten fra Mexico har skiftet navn til Nora, har noget ganske personligt at fortælle:

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Foto: Søren Jul Lamberth

- Jeg døjer meget med angst, og jeg siger det også i programmet – lige inden Chris fortæller om sin situation, fortæller Stine, der desuden er indforstået med, at hun mens sæson 18 af ”Paradise Hotel” ruller over skærmen, bliver kaldt ved sit ”gamle” navn, til SE og HØR.

- Det har de (produktionen, red.) så valgt at klippe ud. Jeg ved ikke hvorfor – det kunne have været meget rart at få det med – at folk, der døjer med ting som angst, også kan melde sig til ”Paradise”, og vise hvem de er, og hvad de står får, forklarer Stine videre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Stine og Andreas er begge en del af startcastet på 18. sæson af "Paradise Hotel". De to er i dag kærester og bor sammen i en lejlighed i København. Foto: Søren Jul Lamberth

- Jeg får et angstanfald faktisk. Og så siger jeg det til de andre, fordi så ved de, hvorfor jeg sidder og tripper lidt en gang imellem eller ser lidt dårlig ud.

Stine forklarer videre, at det var særligt rart for hende, at de andre paradisoer fik kendskab til hendes angst pga. konsekvenserne ved alkohol:

- Man drikker meget alkohol dernede (på ”Paradise Hotel”, red.), og dagen efter er man meget præget af angst.

De andre gæster tog naturligvis rigtig god imod Stines udfordringer med angst.

Du kan se det nyeste afsnit af "Paradise Hotel" på Viaplay.

Sponsoreret indhold