Paradise Hotel1. februar 2024

Derfor blev Mr og Miss Paradise ikke kåret i sæson 19

Hvorfor er der ikke længere Mister og Miss Paradise på "Paradise Hotel"? Viaplay svarer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klip fra Mr. Paradise-konkurrencen i 2014.
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Ida McKennas ”Paradise Hotel”-sæson slettet: De ødelægger det

Det har gennem mange år været en fast tradition, at der på "Paradise Hotel" blev kåret en Mr. Paradise og Miss Paradise i hver sæson.

Da Viaplay og Mastiff for få år siden i to sæsoner forsøgte at skabe et mere divers og "woke" format med den korte titel "Paradise", lavede man kåringen om – nu kunne man få titlen som den på hotellet med den bedste personlighed.

I den seneste sæson blev det nye tiltag dog skrottet – omend man har holdt fast i flere af de andre elementer som for eksempel stolelegen, og at parrene nu godt kan bestå af to af samme køn.

Men Mr. og Miss Paradise var altså ingen steder at spotte i "Paradise Hotel" sæson 19, der netop har haft sin afslutning.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ph1221_miss_paradise-shoot_christina_mariapss_stor.jpg
 Foto: TV3

Viaplay ønsker dog hverken at bekræfte, at kåringen er væk, eller love at den kommer igen.

Til SE og HØR svarer programdirektør Kenneth Kristensen:

– Vi kigger hele tiden ind i at udvikle "Paradise Hotel" og skabe nye rammer og twists, og det er derfor aldrig givet, at der er en kåring af Mr. og Miss Paradise. Det kan være, at Mr. og Miss Paradise vender tilbage – det kan også være, at vi finder på noget nyt, når vi inden længe skal lave mere "Paradise Hotel", som vi i øvrigt caster til lige nu.

Savner du Mr. og Miss Paradise er der altså kun den trøst at hente, at man ikke endegyldigt har besluttet at skrotte kåringen.

Sponsoreret indhold