Chokafsløring: Amalie med i Paradise Hotel

Så er der dømt totalt drama i Paradise Hotel. Amalie is back!

Så er der dømt totalt drama i Paradise Hotel. Amalie is back!

Foto: SE og HØR

Så er der atter dømt 'russisk roulette' og andre finurlige sprogblomster i Paradise Hotel, når sæson 8 ruller over skærmen næste år.
Forleden kunne SE og HØR fortælle, at Linse Kessler indtager luksusresortet i Mexico.
Men her stopper det ikke. SE og HØR.dk erfarer fra en kilde helt tæt på programmet, at Amalie Szigethy træder ind på hotellet i fire dage.

Amalie har allerede været i Mexico og er hjemme i Danmark igen. Det forklarer, hvorfor hun til premieren på den nye Twilight-film dukkede op med myggestik på sine solbrune ben.

Læs også: Amalie: Mystiske stiksår

Det forklarer også, hvorfor Amalie og Peter på det seneste har nægtet at tale om, hvad de laver. Da Peter for nylig var til MTV-fest, var han tæt på at tale over sig:

- Jeg må ikke sige, hvad Amalie laver i aften . Jeg har skulle skrive under på, at jeg skulle holde min kæft, sagde han.

Læs også: Amalie bekræfter: Vi er sammen igen

Ifølge seoghør.dks kilde bliver Amalie sendt ind på hotellet for at lave rav i den.

- Deltagerne tror vist nok, at hun kommer til at være der permanent, da hun kommer, men hun er allerede ude igen efter fire dage, fortæller kilden.

TV3's pressechef Søren Hedman har ingen kommentarer:

- Vi vil som altid hverken be- eller afkræfte noget som helst, siger han.

Da SE og HØR afslørede Linse Kesslers deltagelse i Paradise, var hun og stationen ude med både røgslør og løgnehistorier om en ferie til Kreta. Og det selv om historien er bekræftet af flere kilder.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close