Paradise Hotel5. oktober 2012

Chok i ”Paradise Hotel”: Paris Hilton tjekker ind

Den amerikanske stjerne medvirker i den kommende sæson, der netop nu optages i Mexico
Af af
- Min mission på hotellet må foreløbig forblive en hemmelighed, men jeg kan gå så langt som at afsløre, at jeg har en afgørende finger med i spillet, afslører Paris Hilton
- Min mission på hotellet må foreløbig forblive en hemmelighed, men jeg kan gå så langt som at afsløre, at jeg har en afgørende finger med i spillet, afslører Paris Hilton
 Foto: Dan Mariegaard

Sidste år var det Amalie Szigethy, der tjekkede ind på "Paradise Hotel" som 'special' gæst. I år har produktionen hyret en stjerne af en helt anden kaliber.

Optagelserne til niende sæson af realityshowet er netop skudt i gang, og de nye deltagere fik sig noget af en overraskelse, da ingen ringere end selveste Paris Hilton ankom til det glamourøse hotel i Mexico.

Paradise-Pernille: Bruger prostituerede æg?

- Jeg er meget begejstret for at være en del af "Paradise Hotel". TV3 betyder noget særligt for mig, da de også har sendt mine egne shows. Deltagerne blev meget overraskede, da de så mig for første gang på hotellet. Det var sjovt at se deres redaktion, men da jeg lærte dem bedre at kende, fandt jeg ud af at de var sjove, cool og lige så smukke, som jeg husker danskere fra mit besøg i Danmark for et par år siden, siger Paris Hilton, der fjantede med værtinden Rikke Gøransson, da de mødte pressen tidligere i dag, fredag.

- Mit arbejde med Rikke Gøransson var en sand fornøjelse og en rigtig god oplevelse. Hvis hun nogensinde kommer til Los Angeles, skal jeg med glæde sørge for, at hun får en 'good time'. Jeg ønsker både "Paradise Hotel", deltagerne og TV3 succes med showet. Jeg ser meget frem til at være en del af det i 2013, forklarer Paris Hilton.

Læs alt om Paris Hilton deltagelse i "Paradise Hotel" i SE og HØR, der kommer på gaden på torsdag.'

Sponsoreret indhold