Paradise Hotel31. januar 2020

Casper taler ud om Anna: Det var klamt

Lige nu blomster romancen mellem Anna Seneca og Casper "Balo" på "Paradise Hotel". Herhjemme i Danmark er luften dog iskold mellem de to tidligere turtelduer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_hotel_praemiere_176_2sl8344.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Mens der bliver udvekslet masser af søde og romantiske gloser på "Paradise Hotel", er ordvalget hjemme i Danmark et helt andet for Casper "Balo" og Anna Seneca.

Følelserne er i den grad lagt på hylden for de to paradisoer, som begge har fået en kæreste efter deres hjemkomst fra Mexico.

Anna danner som bekendt par med Oliver Erngart, mens Casper har scoret Emilie Hoffmann, som gør sin entré på det luksuriøse hotel senere på sæsonen.

Men at de begge har fået nye kærester betyder ikke, at fortiden er glemt. Det ser man i det nyeste afsnit af "Mit Paradisoliv".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/paradise_hotel_praemiere_036_2sl7388.jpg.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Casper og Emilie er blevet kærester efter deres tv-ophold i Mexico (Foto: Søren Lamberth)

Her har Emilie sat sin udskældte kæreste i stævne for at få et par ting på det rene. Her pointerer blondine, at Casper siger, at Anna var hendes førsteprioritet, og derfor spørger Emilie, om hun bare er en trøstepræmie.

Det afviser Casper naturligvis, og herefter kommer han ud i en forklaring af, hvorfor Emilie i hans forstand er længder bedre end Anna.

- Du er ikke fløde hele tiden. Jeg tror bare, at Anna er sådan som person. Når jeg tænker over det nu, så synes jeg bare, at det var klamt, siger Casper som en af grundene til, at Emilie er bedre end Anna.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_hotel_praemiere_073_2sl7649.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Anna har scoret "Love Island"-vinderen Oliver Erngart, og de to virker til at være et lykkeligt par (Foto: Søren Lamberth)

Herefter kommer Casper med flere grunde til, at Emilie er den helt rigtige pige for, og hvorfor Anna ikke var det.

Hele afsnittet af "Mit Paradisoliv" kan ses allerede nu på Viaplay og Viafree.

Du kan se hele klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold