Paradise Hotel 29. januar 2020

Casper afslører: Derfor har jeg anførerbind på

"Paradise Hotel" er for alvor blevet skudt i gang. En af de mest prominente deltagere i år er Casper "Balo", som nu forklarer, hvorfor han render rundt med et anførerbind på armen
Foto: Søren Lamberth

På "Paradise Hotel" har Casper "Balo" fået stemplet sig selv som en alfahan, der gerne vil have en finger med i det hele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er dog ikke lykkedes helt så godt for den 22-årige Århus-fyr, som indtil videre er blevet udspillet af den anden gruppe med Türker og Tobias i spidsen.

Alligevel har Casper valgt at gå med anførerbind, som man mest kender fra fodbold, hvor holdets kaptajn og leder har et sådan bind på venstre overarm.

Mange har undret sig over, hvorfor den nye paradiso har det røde bind med 'C' på armen. Nu kommer han med svaret.

Det sker i boblebadet hos Philip May i JuicyNews, hvor Casper sætter ord på sit noget aparte accesory.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Også til forpremieren på den nye sæson af "Paradise Hotel" havde Casper sit anførerbind på (Foto: Søren Lamberth)

- Jeg fik det af en kammerat, også har jeg aldrig afleveret det tilbage, siger Casper i JuicyNews og fortsætter med at forklare, hvorfor han valgte at tage anførerbindet med til Mexico:

- Da jeg står derhjemme og ser anførerbindet, så tænker jeg, at det kunne være det sjoveste. Det er et skud ud til drengene.

Det var dog ikke udelukkende for at putte et smil på læberne hos drengene hjemme i Århus, at Casper havde lederbåndet på for rullende kameraer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Casper er i dag kærester med Emilie Hoffmann, som kommer ind på "Paradise Hotel" senere i programmet (Foto: Søren Lamberth)

- Jeg havde det på for at vise mig lidt frem, indrømmer Casper og forklarer yderligere, hvad der fik ham til at tage anførerbindet på på præcis det tidspunkt:

- I situationen var det for at vise, at jeg er her stadig og for at vise mig frem.

Den veltrænede jyde afviser dog, at han har bindet på, fordi han mener, at det er ham, der styrer hotellet.

- Jeg føler overhovedet ikke, at jeg er kaptajnen af hotellet. Jeg prøver bare at spille mit og er måske lidt mere kæphøj end andre, men det er lidt for sjov også.

Sponsoreret indhold