Paradise Hotel 19. august

Bange for at dø: "Paradise"-Nora indlagt på hospitalet

Den tidligere paradiso måtte en tur på hospitalet efter at være besvimet
Heldigvis er Nora i dag kommet hjem igen.

Heldigvis er Nora i dag kommet hjem igen.

Foto: Kaspar Wenstrup

I dag har den tidligere “Paradise Hotel”-deltager, Nora Tveden Thomsen, det heldigvis bedre. Men i går fik hun sig en særdeles voldsom forskrækkelse.

– Jeg har en lille hjertefejl (også der, jeg har min dødsangst fra tit og ofte, fordi det en enkelt gang er kommet alt for tæt på), og det går sjældent galt, men det gjorde det i går, lyder begyndelsen af en Instagram-story fra paradisoen.

Nora forklarer videre, hvordan hendes “hjerte gik amok” og ikke slog, som det skulle. Desuden var også hendes puls og blodtryk for højt. Og til sidst besvimede hun.

– Jeg håbede, det ville gå væk, jeg håbede, jeg kunne få ro på (trods jeg på ingen måder havde angst i går eller lod angsten tage over”, forklarer Nora, der ikke i første omgang “handlede og gjorde noget”.

Herefter måtte realitypersonligheden en tur på hospitalet, hvor hun blev indlagt. I dag fredag er hun dog hjemme igen og skal være “sengeliggende i et par dage nu for at få slappet helt af og komme helt ned i gear”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– At have angst, og angst for angsten, er desværre ikke helt fremmed for Nora, der ofte deler ud af sine oplevelser og erfaringer på Instagram. Hendes problemer med hjertet er dog ikke noget, der fylder.

For år tilbage var det dog ved at ende rigtig galt for Nora pga. netop hendes hjertefejl, fortæller hun. Og det var således også derfor, at hun torsdag blev ekstra bange:

– I går var jeg ægte bange for at dø.

Sponsoreret indhold