Paradise Hotel 24. januar

Av, av, av! "Paradise"-Methea kommer slemt til skade

Pludselig tager en aftenen en lidt uventet drejning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
En aftenbadetur ender ikke ligefrem som forventet for paradisoen Methea.
Video: Viaplay Group

Paradisoen Methea havde nok ikke lige regnet med, at et hop i poolen ville resultere i en brækket fod og et ophold på krykker.

Men det er imidlertid nøjagtig, hvad der sker for “Paradise”-deltageren Methea.

– Der sker det til festen i går, at idet jeg hopper i poolen, der rammer jeg med flad fod ned på det her gulv, og det er desværre der, hvor der ikke er så meget vand – så vandet tager ikke rigtig imod mig. Og så slår jeg simpelthen min fod, forklarer Methea i det nyeste afsnit af “Paradise”.

Der er ingen tvivl om, at Methea i den grad er i smerter og har vanskeligt ved at gå på sin skadede fod. Og en læge mener da også, at den skal tjekkes:

– Der kommer en læge og kigger på min fod, som fortæller, at hun synes, vi skal tage en tur ind på klinikken og få den scannet og tjekket for at sikre, at alt er i orden.

Methea må bruge resten af opholdet i Mexico på krykker.
Foto: Gregers Overvad

Men det er selvsagt ikke gode nyheder, Methea får fra lægerne. Og hendes paradiso-kollegaer bliver da også overraskede over at se hende komme retur til resortet på krykker.

– Som I ved, så har jeg haft lidt ondt i min fod. Det startede lige så stile i går, det var meget værre i morges, og har fundet ud af, at jeg har brækket foden.

Heldigvis er den brækkede fod ingen hindring for fortsat at være med i “Paradise”-spillet, kampen om den eftertragtede vindertitlen samt pengepræmien på intet mindre end 500.000 kroner.

Se klippet, hvor Methea kommer slemt til skade med sin fod, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold